Overheid & Non-profit

Overheid & Non-profit

Hosted.nl: IT-partner voor overheid, burger en organisatie.

Trusted advisor: van het nieuwe werken tot e-Overheid en DigiD.

Als overheidsinstantie of non-profit organisatie, werk je veel met privacygevoelige informatie. Tegelijkertijd verandert het IT-landschap om je heen. Dat biedt mogelijkheden op efficiëntiegebied, maar het brengt ook uitdagingen met zich mee.

Je hebt dus te maken met vraagstukken over veiligheid, efficiëntie, flexibiliteit en schaalbaarheid. Maar ook thema’s als het nieuwe werken, e-Overheid en DigiD. Al deze onderwerpen hebben te maken met IT. Van het opzetten van een flexibele, schaalbare infrastructuur, tot het beveiligen van alle informatie, applicaties, netwerken en data. Baart één van deze onderwerpen jou zorgen? Hosted.nl denkt graag vrijblijvend met je mee.

Over welk IT-vraagstuk zullen we een keer vrijblijvend met je meedenken?

patcman
BlogFeatureImage-What-is-DMARC-and-Why-Should-You-Use-It

Zorgeloos. Zeker. Betrouwbaar.

Daarom kies je voor de cloudoplossingen van Hosted.nl

100% ontzorgd

Een IT-oplossing of cloudomgeving, die voldoet aan de requirements van je organisatie. Altijd up-to-date én 24/7 beschikbaar. Met de beste service en support. Dat is 100% ontzorgd.

T-shaped professionals

Wij zijn een team van gedreven specialisten, met zowel brede als diepgaande IT-kennis. Die als geen ander de uitdagingen van het bouwen, beheren en optimaliseren van complexe techniek begrijpen.

Continuïteit verzekerd

Een veilige IT-omgeving is cruciaal voor de continuïteit van je bedrijf. Processen, techniek en menselijk handelen brengen risico’s met zich mee. Daarom zorgen wij voor een gedegen securitybeleid.

Veilig en compliant

Hosted.nl is ISO 27001, 9001 en NEN7510 gecertificeerd. Deze hoge kwaliteitsstandaard zie je terug in onze heldere informatieprocessen en passende beveiligingsmaatregelen die periodiek getoetst worden.