Online Werkplek

De fijnste en meest flexibele online werkplek

Altijd en overal prettig samenwerken. Op de veilige én flexibele digitale werkplek van Hosted.nl

werkplekken overal werk

Altijd & overal werken

Met een online werkplek van Hosted.nl werk je waar en wanneer je maar wilt: in de trein, op kantoor of thuis. Of op vakantie, als de reflectie van de zon op je scherm dit toestaat tenminste.
werkplekken online

Flexibel & schaalbaar

De flexibele online werkplek van Hosted.nl is gemakkelijk op- en af te schalen. Je voegt naar wens nieuwe medewerkers toe, of verwijdert gebruikers als zij de organisatie verlaten.
werkplekken veilig optimaal

Veilig & betrouwbaar

Wij slaan je gegevens veilig op, in onze geavanceerde cloud. De data wordt 24/7 beheerd, door onze eigen professionals. In een veilig, gecertificeerd én duurzaam datacenter. Gewoon in Nederland.

Daarom een online werkplek van Hosted.nl

De 6 grootste pluspunten van onze online werkplekken

groeit-gemakkelijk-mee

Groeit gemakkelijk mee

Bedrijfsgroottes veranderen. Daarom zijn onze online werkplekken naar wens, eenvoudig op en af te schalen.
geen lokale it

Geen lokale IT

Geen zorgen over lokale servers of IT. Je online werkplek staat veilig in onze betrouwbare cloudomgeving.
veilige-backup

Veilige back-up

Je data staat veilig op onze cloud. En wordt dagelijks als fysieke back-up opgeslagen in ons datacenter (NL).
persoonlijk-contact

Eén aanspreekpunt

Zowel je digitale werkplek als je cloud- en managed IT-diensten onder één dak? Dat kan bij Hosted.nl.
veilig

Extra beveiligd

Ons advies? Beveilig je online werkplek optimaal via SSL, VPN, twee-weg authenticatie én Cloud Connect.
altijd-up-to-date

Altijd up-to-date

Wij zorgen ervoor dat je online werkplek altijd aan de laatste eisen voldoet en de software up-to-date is.

CASE

De cloud biedt NUMA
zekerheid en snelheid

Nabestaanden hebben veelal hun handen al vol aan verdriet en rouw. Daarom neemt NUMA Uitvaartverzorging nabestaanden alle zorg omtrent uitvaartverzorging uit handen. Flexibiliteit en beschikbaarheid van IT is daarbij tegenwoordig een pré om aan die vraag te kunnen voldoen.

numa uitvaart logo

Professionals met diepgaande toewijding en specialistische kennis

Daarom een moderne en flexibele online werkplek

Onafhankelijk aan de locatie

Je werkplek is niet meer aan een locatie gebonden. Jij werkt waar en wanneer je maar wilt. Op kantoor, thuis, bij je klant of in de trein. En op vakantie, als het echt noodzakelijk is. Wil je zeker weten dat je op al deze locaties toegang hebt tot je vertrouwde bedrijfsapplicaties en bestanden? En dat je gemakkelijk én veilig samen kunt werken met je collega’s? Kies dan voor de online werkplek van Hosted.nl.
Via je computer, laptop, smartphone of tablet log je gemakkelijk in op je persoonlijke digitale werkomgeving. Waar alles, wat je nodig hebt, veilig afgeschermd is. Van bestanden tot e-mails. En van digitale bedrijfsapplicaties tot traditionele desktop software. Deze vertrouwde programma’s werken precies hetzelfde. Maar zijn veel sneller, betrouwbaarder én veiliger.

Wij bieden jou:

Een eigen, veilige online werkplek;
voor het hele bedrijf;
met jullie bekende softwareprogramma’s;
die sneller en veiliger functioneren;
en altijd beschikbaar zijn;
waar en wanneer je maar wilt.

Zonder zorgen

Maak je geen zorgen over het onderhoud en beheer van de digitale werkplek. Dat doen wij. Zodat jij je volledig kunt focussen op jouw business. En wil je op termijn iets aan de werkplek aanpassen? Geen probleem. Onze online werkplek-pakketten zijn zo ingericht dat deze gemakkelijk met je meegroeien. Is de situatie ongewijzigd, maar heb je wel een vraag? Dan staat ons team altijd voor je klaar. Wij zijn je systeembeheerder op afstand. Bel, chat, mail of app ons gerust.

Prijzen

Geen investeringen in dure hardware of licenties. Maar gewoon betalen naar gebruik. Je hebt al een online werkplek in de cloud vanaf € 59,95 per gebruiker. En je schaalt naar wens gemakkelijk op en af. Onze diensten zijn volledig te integreren met Office 365. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. En profiteer van de voordelen die deze combinatie van diensten je biedt.

Zelf onze online werkplek ervaren? Probeer het 14 dagen gratis!

Hier kun je op rekenen bij een online werkplek van Hosted.nl

Onze vier garanties

Toegewijd supportteam

Kom je er zelf even niet uit? Geen paniek. Ons team van toegewijde technische specialisten staat altijd voor je klaar. Je bereikt ons gemakkelijk via de chat, mail, WhatsApp of per telefoon.

100% ontzorgd

Een IT-oplossing of cloudomgeving, die voldoet aan de requirements van jouw organisatie. Altijd up-to-date én 24/7 beschikbaar is. Met de beste service en support. Dat noemen wij: 100% ontzorgd.

Betrouwbare resources

Onze krachtige platformen en systemen garanderen je: hoge beschikbaarheid, doorvoer én consistentie. Inclusief heldere Service Level Agreements, die perfect op de wensen van jouw bedrijf aansluiten.

Veilig en compliant

Hosted.nl is ISO 27001, 9001 en NEN7510 gecertificeerd. Deze hoge kwaliteitsstandaard zie je terug in onze heldere informatieprocessen en passende beveiligingsmaatregelen die periodiek getoetst worden.
patcman
BlogFeatureImage-What-is-DMARC-and-Why-Should-You-Use-It