Certificeringen

Certificeringen

Hosted.nl staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid.

Hosted.nl: gecertificeerde specialist in hosting, Managed IT en clouddiensten.

Wij vinden kwaliteit belangrijk. En dan in werkelijk alles wat we doen. Want wij weten hoe belangrijk onze diensten voor jou zijn. Zowel voor het optimaal functioneren van je bedrijfsapplicaties, als de beveiliging hiervan. Daarom laten wij onze diensten en processen periodiek controleren en certificeren volgens de ISO 27001, 9001 en NEN7510 standaard.

We hebben goed nagedacht over alle aspecten van onze dienstverlening én onze security. Dat zie je duidelijk terug in onze heldere informatieprocessen en passende beveiligingsmaatregelen. Deze evalueren we regelmatig en verbeteren we continu. Zo zorgen we ervoor dat jij volledig kunt vertrouwen op de kwaliteit van onze diensten. Nu en in de toekomst.

Weten hoe we de ISO en NEN-standaarden in ons dagelijks werk hebben toegepast?

ISO 27001 voor informatiebeveiliging

Jij wilt zeker weten dat jouw data en privacygevoelige gegevens veilig zijn. Dat garanderen we je. Niet alleen in woord, maar ook in daad. Hoe? Door middel van onze ISO 27001 certificering.

Dit is een wereldwijd erkende norm voor informatiebeveiliging. Die aantoont dat wij er als organisatie alles aan doen om zorg te dragen voor het opslaan, verwerken en uitwisselen van informatie.

Al onze processen, die met de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van jouw data te maken hebben, zijn volgens de ISO 27001 norm ingericht.

Door deze periodiek te laten controleren, zorgen wij ervoor dat jij erop kunt vertrouwen dat wij er alles aan doen om jouw privacygevoelige gegevens en data te bewaken en beschermen.

certificaten-iso-27001
nen 7510

NEN 7510 voor de zorg

Het beveiligen van informatie is voor elke organisatie van groot belang, maar zeker voor zorgorganisaties. Hier worden dagelijks persoonsgebonden en privacygevoelige gegevens uitgewisseld. Vaak vanaf dezelfde computer, door meerdere hulpverleners.

De hoge mate waarin vertrouwelijke gegevens gedeeld worden, én de complexiteit van de zorg, vraagt om specifieke beveiligingsprocedures.

Om aan te tonen dat organisaties hun informatiebeheer op orde hebben, is de NEN 7510 in het leven geroepen. Deze certificering is een variant op de ISO 27001 en is speciaal ontwikkeld voor de zorg.

Wij zijn trots dat wij deze certificering al jarenlang voeren en daarmee aantonen dat wij een betrouwbare partner voor zorginstellingen zijn.

ISO 9001 voor kwaliteit

Zeg wat je doet, doe wat je zegt en laat zien hoe je dat doet. Dat is ISO 9001 in het kort. Deze certificering is wereldwijd de erkende norm op het gebied van kwaliteitsmanagement.

Met deze certificering tonen wij aan dat onze diensten voldoen aan relevante wet- en regelgeving. En dat niet alleen. Het laat ook zien dat wij de tevredenheid van onze klanten centraal zetten.

Zo werken we met doordachte procedures, conform de richtlijnen. En streven we ernaar om de efficiëntie van deze processen doorlopend te verhogen. Zo zorgen we ervoor dat onze klanten volledig op de kwaliteit van onze diensten kunnen vertrouwen. Nu en in de toekomst.

iso 9001

Kwaliteit zit in ons DNA

Vier unieke garanties van Hosted.nl

Veilig en compliant

Hosted.nl is ISO 27001, 9001 en NEN7510 gecertificeerd. Deze hoge kwaliteitsstandaard zie je terug in onze heldere informatieprocessen en passende beveiligingsmaatregelen die periodiek getoetst worden.

Continuïteit verzekerd

Een veilige IT-omgeving is cruciaal voor de continuïteit van je bedrijf. Processen, techniek en menselijk handelen brengen risico’s met zich mee. Daarom zorgen wij voor een gedegen securitybeleid.

Duidelijke governance

Goede en duidelijke communicatie. Doorlopende controle en heldere afspraken. Daar streven wij naar. Deze aanpak zorgt voor een duidelijke governance én het beste resultaat voor jouw organisatie.

Altijd een extra stap

Bij ons geen zesjescultuur. Wij gaan voor écht tevreden klanten. Met succes! Al meer dan 12 jaar worden onze Cloud-, hosting- en Managed IT oplossingen beoordeeld met een 8+. Daar zijn we trots op!