Microsoft Copilot

Microsoft Copilot

Jouw slimme digitale partner

Combineer de kracht van AI met jouw data.

Copilot is jouw handige metgezel, aangedreven door kunstmatige intelligentie. Het helpt je bij uiteenlopende taken, van informatie opzoeken tot creatieve content genereren. Met Copilot werk je sneller en efficiënter, terwijl je profiteert van de kracht van AI.

Meer weten over Microsoft Copilot of een demo inplannen?

Krachtig, simpel en adaptief.

De mogelijkheden van Microsoft Copilot

overal-toegang

Razendsnelle Informatie vergaren

Copilot verwerkt tekst, spraak en afbeeldingen. Stel vragen, ontvang samenvattingen van documenten en webpagina’s, en krijg direct antwoord.
beste-performance

Creativiteit ontketenen

Copilot heeft een ingebouwde afbeeldingsgenerator (voorheen bekend als Bing Image Creator). Gebruik het om unieke visuals te maken voor je projecten.
automatische-backups

Slimmer werken in Microsoft 365

Beschikbaar in Word, Excel, PowerPoint, Outlook en OneNote. Het helpt je bij gegevensanalyse, het verkennen van trends en het nemen van betere beslissingen.
eenvoudig-beheren

Aanpassing en uitbreidbaarheid

Via Microsoft Copilot Studio kun je CoPilot aanpassen en uitbreiden volgens jouw behoeften.
nederlands-datacenter

Commerciële gegevensbeveiliging

Copilot biedt gegevensbescherming op ondernemingsniveau zonder extra kosten voor in aanmerking komende Microsoft 365-gebruikers.
24-7 beheer

Efficiënter samenwerken

Copilot is geïntegreerd met Microsoft Teams. Werk naadloos samen met collega’s en deel informatie met vertrouwen.

Combineer de kracht van AI met jouw data

De kracht van Microsoft Copilot ligt in de naadloze integratie met jouw eigen data binnen het Microsoft-ecosysteem. Hoe onderscheidt CoPilot zich van andere AI-tools? Laten we eens dieper ingaan op de unieke aspecten:

Jouw eigen data

CoPilot maakt gebruik van jouw specifieke gegevens die zich bevinden in de Microsoft-omgeving. Dit betekent dat de assistent toegang heeft tot informatie die voor jou relevant is. Het resultaat? Nauwkeurigere en relevantere uitkomsten die aansluiten bij jouw behoeften.

Veiligheid

In tegenstelling tot openbare tools, waarbij gegevens mogelijk op externe servers worden verwerkt, blijft jouw data bij CoPilot binnen het Microsoft-ecosysteem. Dit zorgt voor een veilige omgeving waarin je kunt vertrouwen op de bescherming van jouw informatie.

Uitbreidbaarheid

Heb je ook data in externe systemen, zoals een CRM? Geen probleem! Met de juiste configuratie kun je deze data beschikbaar maken voor Microsoft CoPilot. Dit betekent dat je niet beperkt bent tot alleen interne gegevens. Het resultaat? Nog betere output!
Kortom, Microsoft Copilot combineert de kracht van AI met jouw eigen contextuele data, waardoor het een waardevolle assistent wordt binnen jouw workflow.

Copilot voor 365 applicaties

Copilot maakt gebruik van geavanceerde taalmodellen en Microsoft Graph om zoveel mogelijk relevante informatie te benutten, inclusief persoonlijke gegevens. Hierdoor kan Copilot resultaten genereren die relevant zijn voor elke Microsoft-gebruiker. Copilot is beschikbaar als een zelfstandige chatbot (met vraag- en antwoordfunctionaliteit) en kan ook worden geïntegreerd in verschillende Microsoft 365-apps, waaronder:

Hiermee kunnen gebruikers natuurlijke taalopdrachten geven om inhoud te genereren en gegevens te analyseren. 

Gebruikers kunnen complexe berekeningen en formules vereenvoudigen door eenvoudigweg hun intenties in natuurlijke taal uit te drukken. 

Copilot helpt bij het maken van boeiende presentaties door tekst, afbeeldingen en grafieken voor te stellen op basis van gebruikersinvoer. 

Binnen Microsoft Teams kunnen gebruikers Copilot gebruiken om efficiënt te communiceren, taken te beheren en informatie te delen. 

Cloud diensten Hosted

Optimale configuratie is essentieel

Je bent wellicht overtuigd van de vele voordelen van Microsoft Copilot. Fantastisch! Maar pas op: het gebruik van Copilot om data te benutten brengt ook risico’s met zich mee. Wie heeft toegang tot welke gegevens? En welke resultaten worden gegenereerd? Je wilt bijvoorbeeld voorkomen dat iedereen elkaars salaris kan opvragen, of dat de hele organisatie toegang heeft tot alle documenten en daar via Copilot bij kan komen. Het correct configureren van dataopslag, rechten en toegang is niet alleen belangrijk, maar zelfs essentieel. 

Copilot
Overleg hosted.nl

Adoptie van Microsoft Copilot

De voordelen zijn duidelijk voor je? Ook voor jouw collega’s? Want Copilot wordt pas een succes als het merendeel van de collega’s er mee aan de slag gaat! Onbekend maakt immers onbemind.

Om die reden verzorgen wij ook adoptietrajecten. En dat is zoals jij het wilt. Wil je een e-learning? Een training op locatie? Of dat we naast de medewerker gaan zitten om één en ander toe te lichten? Het is allemaal mogelijk!

Mogen we samen met jou Copilot een succes maken? 

Daarom CoPilot van Hosted.nl

Wij bieden je vier unieke garanties

Compliant en secure

Hosted.nl is ISO 27001, 9001 en NEN7510 gecertificeerd. Deze hoge kwaliteitsstandaard zie je terug in onze heldere informatieprocessen en passende beveiligingsmaatregelen die periodiek getoetst worden.

T-shaped professionals

Wij zijn een team van gedreven specialisten, met zowel brede als diepgaande IT-kennis. Die als geen ander de uitdagingen van het bouwen, beheren en optimaliseren van complexe techniek begrijpen.

Onze succesaanpak

Goede en duidelijke communicatie. Doorlopende controle en heldere afspraken. Daar streven wij naar. Deze aanpak zorgt voor een duidelijke governance én het beste resultaat voor jouw organisatie.

100% ontzorgd

Een oplossing, die voldoet aan de requirements van jouw organisatie. Altijd up-to-date én 24/7 beschikbaar is. Met de beste service en support. Dat noemen wij: 100% ontzorgd.