Internetverbindingen

Internetverbindingen

Stabiele zakelijke internetoplossingen op maat.

Snel en betrouwbaar internet voor een optimale bedrijfsvoering

Het internet is een cruciaal onderdeel van de bedrijfsvoering. Zonder internet geen werkende website, webshop, e-mail of andere kritische bedrijfsapplicaties. Voor een optimaal functionerende bedrijfsvoering heb je dan ook een ijzersterke internetverbinding nodig. Die regelen wij.

Hosted.nl levert hoogstaande internetverbindingen op maat. Want geen enkele onderneming is hetzelfde. Onze specialisten stellen de beste zakelijke internetoplossingen samen. En kiezen het netwerk dat hier perfect bij past.

Meer weten over onze netwerkoplossingen? Hosted.nl adviseert je graag.

Dé betrouwbare internetverbinding voor zakelijke gebruikers

Premium internet van Hosted.nl

netwerkonafhankelijk

Onafhankelijk

Door de inzet van verschillende netwerken en carriers, levert Hosted.nl op vrijwel elke locatie in Europa Premium internet.
volledig-managed

Volledig managed

Geen omkijken meer naar je internet- verbinding. Deze wordt volledig beheerd opgeleverd, mét een managed router.
persoonlijk-contact

Persoonlijk contact

Wij vinden persoonlijk contact belangrijk. Daarom krijg jij een vast contactpersoon. Die jou kent en weet wat jij belangrijk vindt.
internet-oplossingen-op-maat

Internetoplossing op maat

Het aanbod dat we je doen, is volledig op maat. Afgestemd op jouw onderneming. ‘Onmogelijk’ zit niet in ons vocabulaire.
overal-geleverd

Overal geleverd

Heb je meerdere locaties? Dan bieden we je op iedere locatie de beste zakelijke internetverbinding tegen de beste prijs.
totaaloplossing

Totaaloplossing

We houden van complex én maken dingen graag simpel. Wat je vraagstuk ook is, wij hebben altijd een oplossing.

Snel & betrouwbaar internet

Zoek je een internet- of connectiviteitsoplossing die sneller, betrouwbaarder én afgestemd op je persoonlijke wensen is? Welkom bij Hosted.nl. Dé leverancier van veilige, zakelijke internetverbindingen met een hoge beschikbaarheid en optimale performance. In binnen én buitenland. Want we leveren ons zakelijk internet op vrijwel elke locatie binnen Europa.

snel betrouwbaar internet

CASE

Stabiele en veilige netwerkoplossing voor Cerberus Global Investments

Internationale investeerder Ceberus Global Investments wilde haar locaties rechtstreeks verbinden met haar datacenter locatie in het Verenigd Koninkrijk, om de veiligheid van de onderlinge verbinding te verhogen en de latency te verlagen.

cerberus logo

Daarom kies je voor een internetverbinding van Hosted.nl

Vier unieke garanties om op te vertrouwen

Betrouwbare resources

Onze krachtige platformen en systemen garanderen je: hoge beschikbaarheid, doorvoer én consistentie. Inclusief heldere Service Level Agreements, die perfect op de wensen van jouw bedrijf aansluiten.

T-shaped professionals

Wij zijn een team van gedreven specialisten, met zowel brede als diepgaande IT-kennis. Die als geen ander de uitdagingen van het bouwen, beheren en optimaliseren van complexe techniek begrijpen.

Onze succesaanpak

Goede en duidelijke communicatie. Doorlopende controle en heldere afspraken. Daar streven wij naar. Deze aanpak zorgt voor een duidelijke governance én het beste resultaat voor jouw organisatie.

Veilig en compliant

Hosted.nl is ISO 27001, 9001 en NEN7510 gecertificeerd. Deze hoge kwaliteitsstandaard zie je terug in onze heldere informatieprocessen en passende beveiligingsmaatregelen die periodiek getoetst worden.