Managed services

Meer grip op je online omgeving dankzij de managed services van Hosted.nl!

Website verhuizen

Veilig en storingsvrij

24 uur per dag, 7 dagen in de week veilig en storingsvrij is een belangrijk aspect, waar wij een belangrijke rol in spelen, voor onze klanten. Meten en monitoren staat bij ons centraal zodat jouw organisatie optimaal inzage krijgt van de online omgeving van je organisatie. Deze maken wij inzichtelijk door het gebruik van dashboards.

Managed services informatie aanvragen

Cloud management

Het succes van een online platform bestaat uit een aantal fundamenten. Een van de belangrijkste fundamenten is een stabiele hosting. Door onze hoge inzetbaarheid van systemen kunnen wij ervoor zorgen dat het online platform van je organisatie 100% beschikbaar is. Door onze betrouwbare en veilige hosting- en clouddiensten weten wij de garanties waar te maken.

Performance

Dankzij onze performance management geven we je Business en IT afdelingen inzicht in de prestaties van de online omgeving van de organisatie. Niet alleen geeft dit meer inzicht in de rendement, maar ook biedt het grip op de prestaties van de online platform. Wij vinden actieve en passieve monitoring een fundament van online succes behalen met de omgeving.

Security

Hackers zijn vaak uit op gevoelige informatie, voornamelijk klantengegevens of andere gegevens die kunnen worden misbruikt. Daarnaast is het voor je organisatie belangrijk om de privacywetgeving na te leven. Security is een fundament van de managed services van Hosted. Wij zorgen ervoor dat de security tip-top in orde is middels informatiebeveiliging.

Meer informatie ontvangen over onze managed services? Dat kan hieronder!

Meer informatie aanvragen omtrent managed services? Vraag het nu aan!

Onze klanten

  • Klant WePro
  • Klant PageFreezer
  • Klant MovinU
  • Klant Rijksoverheid
  • Klant Xaris
  • Klant Green Valley