Desktop as a Service

Desktop as a Service

Met ISO 9001, ISO 27001 en NEN-7510 certificering zijn strengste eisen in informatiebeveiliging en kwaliteitsmanagement stevig verankerd.

zakelijke-dienstverlening

Overal aan het werk

Bezorg medewerkers rust, flexibiliteit en vrijheid die zij nodig hebben. Thuiswerken, wisselen van werkplek of locatie behoort is mogelijk. Overal veilig en snel toegang tot bedrijfsinformatie.
internetverbindingen

Transparante tarieven

Bespaar op uiteindelijke IT-kosten. De onzichtbare kosten zoals personeel, onderhoud en vernieuwing van software zijn verleden tijd. Eén vaste en eerlijke maandprijs per medewerker.
ip-sec-vpn

Optimaal beveiligd

Integreer bedrijfsapplicaties met een online werkplek. Optimale prestaties en beveiliging met Multi-Factor Authenticatie (MFA). Uitstekende integraties met security tooling.

Professionals met diepgaande toewijding en specialistische kennis

De moderne Online Werkplek kenmerkt.

Onafhankelijk aan de locatie

Je werkplek is niet meer aan een locatie gebonden. Jij werkt waar en wanneer je maar wilt. Op kantoor, thuis, bij je klant of in de trein. En op vakantie, als het echt noodzakelijk is. Wil je zeker weten dat je op al deze locaties toegang hebt tot je vertrouwde bedrijfsapplicaties en bestanden? En dat je gemakkelijk én veilig samen kunt werken met je collega’s? Kies dan voor de online werkplek van Hosted.nl.
Via je computer, laptop, smartphone of tablet log je gemakkelijk in op je persoonlijke digitale werkomgeving. Waar alles, wat je nodig hebt, veilig afgeschermd is. Van bestanden tot e-mails. En van digitale bedrijfsapplicaties tot traditionele desktop software. Deze vertrouwde programma’s werken precies hetzelfde. Maar zijn veel sneller, betrouwbaarder én veiliger.

Wij bieden jou:

Een eigen, veilige online werkplek;
voor het hele bedrijf;
met jullie bekende softwareprogramma’s;
die sneller en veiliger functioneren;
en altijd beschikbaar zijn;
waar en wanneer je maar wilt.

Zonder zorgen

Maak je geen zorgen over het onderhoud en beheer van de digitale werkplek. Dat doen wij. Zodat jij je volledig kunt focussen op jouw business. En wil je op termijn iets aan de werkplek aanpassen? Geen probleem. Onze online werkplek-pakketten zijn zo ingericht dat deze gemakkelijk met je meegroeien. Is de situatie ongewijzigd, maar heb je wel een vraag? Dan staat ons team altijd voor je klaar. Wij zijn je systeembeheerder op afstand. Bel, chat, mail of app ons gerust.

Prijzen

Geen investeringen in dure hardware of licenties. Maar gewoon betalen naar gebruik. Je hebt al een online werkplek in de cloud vanaf € 59,95 per gebruiker. En je schaalt naar wens gemakkelijk op en af. Onze diensten zijn volledig te integreren met Office 365. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. En profiteer van de voordelen die deze combinatie van diensten je biedt.

Professionals met diepgaande toewijding en specialistische kennis

Onze klanten vertrouwen ons hun Online Succes toe.

single sign on

Single Sign-On toegang

Eenvoudig toegang door éénmalig in te loggen op de online werkplek. Vervolgens toegang tot alle bedrijfsapplicaties op de werkplek.
altijd-nieuwste-technologie

Altijd de nieuwste technologie

Profiteer altijd van de nieuwste Microsoft Office, Anti-virus of andere bedrijfssoftware. Door de maandelijkse tarieven is direct de nieuwste software binnen de werkplek aanwezig.
schalen

Eenvoudig gebruikers schalen

Goede kostenbeheersing door flexibel om te gaan met het aantal gebruikers binnen de online werkplek. Voorkom extra en onnodige kosten door wisselend personeel.
veilig

Bedrijfsdata veilig opgeslagen

Bedrijfsdata is veilig opgeslagen op een fysiek gescheiden locatie middels goede back-upcycles. Het twin-datacenter model is toegepast op onze online werkplek.
afgestemd-op-organisatie

Afgestemd op de organisatie

De applicaties en werkplek worden op de organisatie afgestemd. Een ideale werkplek die goed en snel functioneert.
vaste-accountmanager

Eén duidelijk aanspreekpunt

Bij vragen altijd één aanspreekpunt. “T-shaped” professionals met diepgaande toewijding en specialistische kennis.
geen lokale it

Geen lokale IT-omgeving

Geen extra onderhoud meer nodig. We denken mee, maar vooral vooruit. Advies en ondersteuning zodat je grip krijgt op je IT.
extra toegangsbeveiliging

Extra toegangsbeveiliging

Extra werkplektoegang beveiliging met SSL, VPN-verbinding, Two-way en meer. Vraag naar de mogelijkheden.
Case studies

Projecten die ons trots maken