Zorg en welzijn

Zorg en welzijn

Hosted.nl: IT-partner voor zorg en welzijn

Zorginstelling: vergroot je efficiëntie en innovatiesnelheid

IT wordt steeds bepalender voor het succes van zorginstellingen. De druk op de branche zorgt ervoor dat zij snel stappen moeten maken op efficiëntie- en innovatiegebied. Hosted.nl ondersteunt hen hierbij, met NEN 7510 gecertificeerde clouddiensten.

Zaken als bezuinigingen, privacy-aspecten en de constant wijzigende wet- en regelgeving maken het zorginstellingen er niet gemakkelijker op. Onze clouddiensten zijn dé oplossing voor thema’s als betrouwbaarheid, kostenefficiëntie en compliancy. Al je IT-vraagstukken beantwoorden wij. Daag ons gerust uit. Wat je ook bedenkt, wij zorgen ervoor dat jouw instelling de focus weer kan leggen waar die hoort: bij de zorgverlening.

Meer weten over de mogelijkheden voor jouw organisatie?

patcman
BlogFeatureImage-What-is-DMARC-and-Why-Should-You-Use-It

Zorgeloos. Zeker. Betrouwbaar.

Daarom kiezen zorginstellingen voor Hosted.nl

100% ontzorgd

Een IT-oplossing of cloudomgeving, die voldoet aan de requirements van je organisatie. Altijd up-to-date én 24/7 beschikbaar. Met de beste service en support. Dat is 100% ontzorgd.

T-shaped professionals

Wij zijn een team van gedreven specialisten, met zowel brede als diepgaande IT-kennis. Die als geen ander de uitdagingen van het bouwen, beheren en optimaliseren van complexe techniek begrijpen.

Onze succesaanpak

Goede en duidelijke communicatie. Doorlopende controle en heldere afspraken. Daar streven wij naar. Deze aanpak zorgt voor een duidelijke governance én het beste resultaat voor jouw organisatie.

Veilig en compliant

Hosted.nl is ISO 27001, 9001 en NEN7510 gecertificeerd. Deze hoge kwaliteitsstandaard zie je terug in onze heldere informatieprocessen en passende beveiligingsmaatregelen die periodiek getoetst worden.