Workspace

Hosted Workspace

Bedrijfsdata overal toegankelijk, tevreden gebruikers en grip op de werkplek.

Locatie-
onafhankelijk werken, op elk
gewenst device.

Je werkplek is niet meer aan een locatie gebonden. Jij werkt waar en wanneer je maar wilt, via je smartphone, laptop of tablet. Samen met je collega’s. Daarvoor heb je overal en altijd toegang tot je data en applicaties nodig.

Wat is jouw ideale werkomgeving? Een cloudoplossing, in combinatie met een lokale infrastructuur, Office 365 of een Online Werkplek? Wat jouw wensen ook zijn, samen creëren we jouw ideale digitale werkplek. Flexibel, schaalbaar en volledig managed, als je wilt.

Meer weten over onze Workspace mogelijkheden?

Optimale gebruikerservaring
op elk gewenst device

Op elk device dezelfde gebruikerservaring. Dat is wat je met een digitale workspace creëert. Ongeacht of de gebruiker via zijn tablet, smartphone of laptop, inlogt op zijn digitale werkplek… alle apps zien er hetzelfde uit! De gebruiker hoeft niet na te denken over hoe hij de app gebruikt, maar kan direct aan de slag. Overstappen is moeiteloos. Werknemers weten direct hoe hun bekende webapps en legacy programma’s functioneren en kunnen meteen aan de slag. Met slechts één inlog krijgen zij toegang tot alle bedrijfsapplicaties, data en informatie die zij nodig hebben om te werken. Het systeem is gebaseerd op gebruikersrollen en voorwaarden en laat medewerkers dan ook alleen die informatie zien, die relevant is voor hun functie.
werkplekken online

CASE

Hosted.nl biedt NUMA flexibiliteit
en snelheid

Nabestaanden hebben hun handen veelal vol aan verdriet en rouw. Om ervoor te zorgen dat NUMA uitvaartverzorging hen zo snel en flexibel mogelijk van dienst kan zijn, nam Hosted.nl het beheer van de IT-omgeving uit handen. Zo kan NUMA zich volledig focussen op het bijstaan van de nabestaanden.

numa uitvaart logo

patcman
BlogFeatureImage-What-is-DMARC-and-Why-Should-You-Use-It

De vier unieke garanties van Hosted.nl

Daarom kies je voor onze Managed Workspace

100% ontzorgd

Een oplossing, die voldoet aan de requirements van jouw organisatie. Altijd up-to-date én 24/7 beschikbaar is. Met de beste service en support. Dat noemen wij: 100% ontzorgd.

T-shaped professionals

Wij zijn een team van gedreven specialisten, met zowel brede als diepgaande IT-kennis. Die als geen ander de uitdagingen van het bouwen, beheren en optimaliseren van complexe techniek begrijpen.

Altijd een extra stap

Bij ons geen zesjescultuur. Wij gaan voor écht tevreden klanten. Met succes! Al meer dan 12 jaar worden onze cloud-, hosting- en Managed IT oplossingen beoordeeld met een 8+. Daar zijn we trots op!

Veilig en compliant

Hosted.nl is ISO 27001, 9001 en NEN7510 gecertificeerd. Deze hoge kwaliteitsstandaard zie je terug in onze heldere informatieprocessen en passende beveiligingsmaatregelen die periodiek getoetst worden.