Security

Cybersecurity

Professionele security-oplossingen voor jouw IT-omgeving

Impact van een cyberaanval op jouw organisatie

Een cyberaanval kan een verwoestende impact hebben op jouw organisatie. Het kan resulteren in een verstoring van de dagelijkse activiteiten, verlies van klantgegevens, reputatieschade en zelfs financiële schade.

Het is daarom van cruciaal belang om je organisatie te beschermen tegen dergelijke aanvallen en ervoor te zorgen dat je goed voorbereid bent op een eventueel incident. Door middel van beveiligingsmaatregelen en training van medewerkers, kun je de impact van een cyberaanval op jouw organisatie minimaliseren.

Meer weten over de mogelijkheden om jouw organisatie digitaal te beveiligen?

Het aantal cyberincidenten
was nog nooit zo hoog

Organisaties krijgen steeds vaker te maken met bedreigingen als ransomware, malware, virusinfecties en cyberaanvallen. Helaas niet altijd zonder gevolgen. Succesvolle aanvallen zorgen ervoor dat services uitvallen. Met als gevolg dat medewerkers uren, soms zelf dagen, niet kunnen werken. Kundig en tijdig onderhoud is niet meer voldoende om cybercriminelen buiten de deur te houden. Om jouw kritische bedrijfsapplicaties en -gegevens professioneel te beveiligen, creëren we een complete beveiligingsarchitectuur. Samen onderzoeken we welke gevolgen een cyberaanval op jouw organisatie heeft en vertalen we dit naar een complete beveiligingsoplossing. Zodat jouw organisatie secure is. En blijft.
security

Professionele beveiliging van jouw data, IT-infrastructuur en applicaties

Onze IT Security diensten en oplossingen

CASE

Veilige en stabiele Netwerkoplossing voor Cerberus

Internationale investeerder Ceberus Global Investments wilde haar locaties rechtstreeks verbinden met haar datacenter locatie in het Verenigd Koninkrijk. Om zeker te zijn van een optimaal veilige en stabiele verbinding, koos zij voor een gesloten verbinding. Die niet via het internet, maar over hun eigen interne netwerk loopt.

cerberus logo

Valt jouw organisatie onder de wetgeving van de NIS2? Dan dien je jouw netwerk- en systemen, evenals de fysieke omgeving waarin deze systemen opereren, te beschermen tegen cyberbedreigingen.

Beveiliging voor optimale zekerheid

Daarom Cybersecurity van Hosted.nl

Security in de keten

Security begint bij onszelf. Daarom acteren we proactief en houden we onze infrastructuur actueel. Zijn er veiligheidsrisico’s? Dan horen we dit direct via onze ketenpartners VMware, KVM & StorePool.

T-shaped professionals

Wij zijn een team van gedreven specialisten, met zowel brede als diepgaande IT-kennis. Die als geen ander de uitdagingen van het bouwen, beheren en optimaliseren van complexe techniek begrijpen.

Continuïteit verzekerd

Een veilige IT-omgeving is cruciaal voor de continuïteit van je bedrijf. Processen, techniek en menselijk handelen brengen risico’s met zich mee. Daarom zorgen wij voor een gedegen securitybeleid.

Veilig en compliant

Hosted.nl is ISO 27001, 9001 en NEN7510 gecertificeerd. Deze hoge kwaliteitsstandaard zie je terug in onze heldere informatieprocessen en passende beveiligingsmaatregelen die periodiek getoetst worden.
patcman
BlogFeatureImage-What-is-DMARC-and-Why-Should-You-Use-It