Cultuur

Cultuur

Ons DNA: toegewijde en eigenwijze professionals met humor

22Specialistische professionals

T-shaped professionals met zowel brede als diepgaande kennis en vaardigheden.

Wij staan altijd voor je klaar
Onze oplossingen hebben direct impact op de continuïteit van jouw product of dienst. Daarom staan we altijd voor je klaar en zetten we graag een stap extra. Dag én nacht. Geen voicemail of chatbot die je na kantoortijden aanspreekt. Maar gewoon één van onze gedreven professionals. Die ervoor zorgt dat jouw (eind-)gebruikers 24/7 kunnen shoppen, online werken of het laatste nieuws kunnen checken.
Zonder plezier geen resultaat
Plezier op het werk zorgt voor plezier in het werk. Daar geloven wij heilig in. Daarom vind je bij ons een relaxruimte, flipperkast, nerf-guns en een playstation. Waar veel gebruik van gemaakt wordt. Want we zijn niet alleen een stel toegewijde vakidioten, die gek zijn op IT, we houden ook allemaal van een uitdagende battle, FIFA-competitie en zijn altijd in voor een goede grap.
Een tikkeltje eigenwijs
Wij zien het als onze taak om buiten de standaard te kijken. Voor elke uitdaging vinden wij de beste oplossing die er in de markt beschikbaar is. Vanaf onze eigen infra, of één naar keuze. Zo houden we organisaties online en creëren we samen krachtige cloud- en Managed IT-oplossingen. Voor nu én de toekomst.
Inclusief en divers
Ons land is divers en uniek en dat zie je terug in onze organisatie. Onze klanten komen overal vandaan waardoor ons klantbestand zeer divers is. Binnen Hosted.nl streven wij dan ook naar een organisatie met medewerkers welke divers zijn en verschillen in afkomst, cultuur, karakter en visie. Wij vinden het namelijk belangrijk dat onze klanten zich optimaal kunnen herkennen in ons bedrijf en onze medewerkers.

De wereld verandert snel en ook Hosted.nl blijft groeien en zich ontwikkelen. Inclusiviteit en diversiteit zijn dan ook waarden die bij ons hoog in het vaandel staan. Verschillende visies en karakters maken mogelijk dat we elkaar kunnen aanvullen en ervaringen en kennis met elkaar kunnen delen. Het beste uit jezelf halen en uit je collega’s, is een thema waar Hosted.nl veel waarde aan hecht. Op deze wijze kunnen wij ons optimaal inzetten om onze klanten zo goed mogelijk te helpen en te ondersteunen. Het maakt ons niet uit waar jouw roots liggen, waar je in gelooft of dat je wellicht een (arbeids)beperking hebt. Bij Hosted.nl ben je welkom zoals je bent. Wil je graag werken in een omgeving waar innovatie en diversiteit centraal staat? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Een uniek en gezellig team van T-Shaped Professionals

Daarom kiezen voor Hosted

Vier redenen om voor Hosted te kiezen

T-Shaped Professionals

Wij zijn een team van gedreven specialisten, met zowel brede als diepgaande IT-kennis. Die als geen ander de uitdagingen van het bouwen, beheren en optimaliseren van complexe techniek begrijpen.

Altijd een stap extra

Bij ons geen zesjescultuur. Wij gaan voor écht tevreden klanten. Met succes! Al meer dan 12 jaar worden onze Cloud-, hosting- en Managed IT oplossingen beoordeeld met een 8+. Daar zijn we trots op!

Onze succes aanpak

Goede en duidelijke communicatie. Doorlopende controle en heldere afspraken. Daar streven wij naar. Deze aanpak zorgt voor een duidelijke governance én het beste resultaat voor jouw organisatie.

Veilig & Compliant

Hosted.nl is ISO 27001, 9001 en NEN7510 gecertificeerd. Deze hoge kwaliteitsstandaard zie je terug in onze heldere informatieprocessen en passende beveiligingsmaatregelen die periodiek getoetst worden.
10000
Fijne klanten
2500
Servers
25000
Domeinnamen
22
Fijne collega's