Werken bij

Werken bij Hosted.nl

IT vacatures voor wie van een uitdaging houdt

Ben jij onze nieuwe collega?

Hoi, wij zijn Hosted.nl. Wie ben jij?

Wij zijn dé Managed Service Provider van Hollandse bodem. Ons 50-koppige team bestaat uit gedreven specialisten, die als geen ander de uitdagingen van het bouwen, beheren en optimaliseren van complexe techniek begrijpen.

We zijn natuurlijk niet alleen een stel toegewijde vakidioten, die gek zijn op IT. We houden ook allemaal van een goede grap, een uitdagend potje darts of een FIFA-competitie. Want plezier op het werk, zorgt voor plezier in het werk. Daar geloven wij heilig in. Klinkt dit als een cultuur waarin jij wel zou willen werken? Bekijk dan onze vacatures!

Ons land is divers en uniek en dat zie je terug in onze organisatie. Onze klanten komen overal vandaan waardoor ons klantbestand zeer divers is. Binnen Hosted.nl streven wij dan ook naar een organisatie met medewerkers welke divers zijn en verschillen in afkomst, cultuur, karakter en visie.
Wij vinden het namelijk belangrijk dat onze klanten zich optimaal kunnen herkennen in ons bedrijf en onze medewerkers.

De wereld verandert snel en ook Hosted.nl blijft groeien en zich ontwikkelen. Inclusiviteit en diversiteit zijn dan ook waarden die bij ons hoog in het vaandel staan. Verschillende visies en karakters maken mogelijk dat we elkaar kunnen aanvullen en ervaringen en kennis met elkaar kunnen delen. Het beste uit jezelf halen en uit je collega’s, is een thema waar Hosted.nl veel waarde aan hecht. Op deze wijze kunnen wij ons optimaal inzetten om onze klanten zo goed mogelijk te helpen en te ondersteunen. Het maakt ons niet uit waar jouw roots liggen, waar je in gelooft of dat je wellicht een (arbeids)beperking hebt. Bij Hosted.nl ben je welkom zoals je bent.
Wil je graag werken in een omgeving waar innovatie en diversiteit centraal staat?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Onze uitdagende vacatures

Hosting Consultant

Fulltime
Wij zijn hard op zoek naar een Microsoft Hosting expert die wil werken bij een groeiende innovatieve ICT-dienstverlener.

Accountmanager

Fulltime
Voor deze uitdagende rol zoeken we een ambitieuze Accountmanager die geïnteresseerd is in het helpen vormgeven van de groei van ons bedrijf.

Servicedesk medewerker

32-40 uur
Als Servicedesk Medewerker bij Hosted.nl ben jij het eerste aanspreekpunt voor de eindgebruikers. Je weet moeiteloos hun problemen op te lossen of deze naar de juiste persoon door te zetten. Benieuwd naar de vacature? Neem contact op!

Administratief medewerker

32-40 uur
Hosted.nl is op zoek naar een administratief talent! Als administratief medewerker ga jij aan de slag met het verwerken van e-mails, het archiveren van documenten in een digitaal archief en jij helpt onze klanten verder. Je behandelt vragen per e-mail, telefonisch en zelfs per post. Maar geen zorgen, we krijgen nauwelijks poststukken binnen. Benieuwd naar de vacature? Neem contact op! Wie weet ga jij binnenkort aan de slag bij Hosted.nl.

Open sollicitatie

Fulltime of deeltijd
Staat jouw ideale baan er niet bij? Niet getreurd. Bij Hosted.nl zijn we altijd op zoek naar talent! Stuur ons jouw open sollicitatie. Wie weet sta je dan alsnog binnenkort bij ons op de stoep.

Daarom werken bij Hosted.nl