Werken bij

Werken bij Hosted.nl

IT vacatures voor wie van een uitdaging houdt

Ben jij onze nieuwe collega?

Hoi, wij zijn Hosted.nl. Wie ben jij?

Wij zijn dé Managed Service Provider van Hollandse bodem. Ons 18-koppige team bestaat uit gedreven specialisten, die als geen ander de uitdagingen van het bouwen, beheren en optimaliseren van complexe techniek begrijpen.

We zijn natuurlijk niet alleen een stel toegewijde vakidioten, die gek zijn op IT. We houden ook allemaal van een goede grap, een uitdagend potje darts of een FIFA-competitie. Want plezier op het werk, zorgt voor plezier in het werk. Daar geloven wij heilig in. Klinkt dit als een cultuur waarin jij wel zou willen werken? Bekijk dan onze vacatures!

Onze uitdagende vacatures

Servicedesk medewerker

32-40 uur
Als Servicedesk Medewerker bij Hosted.nl ben jij het eerste aanspreekpunt voor de eindgebruikers. Je weet moeiteloos hun problemen op te lossen of deze naar de juiste persoon door te zetten. Benieuwd naar de vacature? Neem contact op!

Administratief medewerker

32-40 uur
Hosted.nl is op zoek naar een administratief talent! Als administratief medewerker ga jij aan de slag met het verwerken van e-mails, het archiveren van documenten in een digitaal archief en jij helpt onze klanten verder. Je behandelt vragen per e-mail, telefonisch en zelfs per post. Maar geen zorgen, we krijgen nauwelijks poststukken binnen. Benieuwd naar de vacature? Neem contact op! Wie weet ga jij binnenkort aan de slag bij Hosted.nl.

Open sollicitatie

Fulltime of deeltijd
Staat jouw ideale baan er niet bij? Niet getreurd. Bij Hosted.nl zijn we altijd op zoek naar talent! Stuur ons jouw open sollicitatie. Wie weet sta je dan alsnog binnenkort bij ons op de stoep.

Daarom werken bij Hosted.nl