Webspace

Webspace services

Praktische en betrouwbare oplossingen voor het hosten van je site of applicatie.

Laat je applicatie, website of webshop optimaal presteren!

Heb je het gemerkt? Je websitebezoekers worden met de dag veeleisender. Naast een supersnelle laadtijd, een beveiligde webomgeving én een gebruiksvriendelijk design, verwachten ze ook dat je regelmatig nieuwe features of content uitbrengt.

Wil je jouw bezoekers blijven binden, boeien en beter laten converteren? Dan heb je een optimaal presterende webomgeving nodig. Die regelen we voor je. Wij verzorgen de hosting en bieden jou optimaal inzicht in je applicaties. Die dankzij ons krachtige hostingplatform supersnel, veilig en altijd beschikbaar zijn.

Even sparren over de juiste
hostingoplossing voor je
website of applicatie?

Webspace oplossingen iets voor jou?

Heb jij één of meerdere websites, webshops of applicaties? Die veel bezoekers hebben, grote campagnes draaien en/of bedrijfskritische informatie bevatten? Dan zijn de webspace diensten van Hosted.nl zeker geschikt voor jou. Of je nu aan de slag wilt volgens het OTAP model, of je applicatie doorlopend geautomatiseerd wilt testen en releasen volgens CI/CD. De specialisten van Hosted.nl hebben altijd een passende oplossing voor je.
workspace

CASE

Veilige en stabiele IP-Private Netwerkoplossing voor Cerberus

Internationale investeerder Ceberus Global Investments wilde haar locaties rechtstreeks verbinden met haar datacenter locatie in het Verenigd Koninkrijk. Om zeker te zijn van een optimaal veilige en stabiele verbinding, koos zij voor een gesloten verbinding. Die niet via het internet, maar over hun eigen interne netwerk loopt.

cerberus logo

patcman
BlogFeatureImage-What-is-DMARC-and-Why-Should-You-Use-It

Continuïteit, optimale beveiliging en zekerheid

Daarom kies je voor Webspace oplossingen van Hosted.nl

Altijd een stap extra

Bij ons geen zesjescultuur. Wij gaan voor écht tevreden klanten. Met succes! Al meer dan 12 jaar worden onze Cloud-, hosting- en Managed IT oplossingen beoordeeld met een 8+. Daar zijn we trots op!

T-shaped professionals

Wij zijn een team van gedreven specialisten, met zowel brede als diepgaande IT-kennis. Die als geen ander de uitdagingen van het bouwen, beheren en optimaliseren van complexe techniek begrijpen.

Betrouwbare resources

Onze krachtige platformen en systemen garanderen je: hoge beschikbaarheid, doorvoer én consistentie. Inclusief heldere Service Level Agreements, die perfect op de wensen van jouw bedrijf aansluiten.

Veilig en compliant

Hosted.nl is ISO 27001, 9001 en NEN7510 gecertificeerd. Deze hoge kwaliteitsstandaard zie je terug in onze heldere informatieprocessen en passende beveiligingsmaatregelen die periodiek getoetst worden.