VoIP Trunks

VoIP Trunks

Dé betaalbare telefonie-oplossing voor het MKB.

Een betrouwbare oplossing voor zakelijk bellen tegen een scherp tarief.

Bellen naar mobiele en vaste nummers. Gewoon, zoals je normaal ook doet. Maar dan 60% goedkoper. Dat geldt voor gesprekken binnen Nederland én voor internationale gesprekken. Dat is mooi meegenomen, toch?

Hoe dit kan? Met een VoIP Trunk wordt een telefoongesprek voor een groot deel over het Hosted VoIP platform getransporteerd. Dit is een stuk goedkoper dan het voeren van een telefoongesprek via een traditionele telefoonlijn. Neem contact met ons op, dan maakt jouw telefooncentrale in no-time gebruik van ons hoogwaardige en kwalitatieve netwerk.

Wil jij ook besparen op je zakelijke telefoonkosten?

Nog niet overtuigd?

6 redenen om te kiezen voor VoIP Trunks

altijd-up-to-date

Altijd geschikt

VoIP trunks zijn geschikt voor: alle populaire platformen, bijna elke IP-telefooncentrale of VoIP software.
flexibel-mobiel

Nummerbehoud

Al je zakelijke telefoonnummers worden overgezet naar ons netwerk, met functionaliteiten- en nummerbehoud.
flexibele-configuratie

Flexibel

Je kunt helemaal zelf bepalen hoeveel gesprekskanalen je gebruikt. Dit kun je later ook gerust aanpassen.
veilige-verbinding

Veilig

Nooit meer onterechte hoge kosten. Dankzij onze hoogstaande beveiligingsopties en ons zeer goede fraudedetectie-systeem.
lage-investering

Voordelig

Bij ons vind je scherpe gesprekstarieven én lage abonnementskosten. Of kies voor onbeperkt bellen tegen een vast tarief.
betrouwbaar-imago

Betrouwbaar

Onze Trunk-oplossingen hebben standaard een hoge uptime en een back-up trunk. Zodat je altijd bereikbaar bent én blijft.

Productsheet

Alle voordelen, kosten
en toepassingen van
VoIP Trunks op een rij.

brochures hosted

Hosted.nl: jouw betrouwbare telefoniepartner

Wij bieden je vier unieke garanties

Veilig en compliant

Hosted.nl is ISO 27001, 9001 en NEN7510 gecertificeerd. Deze hoge kwaliteitsstandaard zie je terug in onze heldere informatieprocessen en passende beveiligingsmaatregelen die periodiek getoetst worden.

Betrouwbare resources

Onze krachtige platformen en systemen garanderen je: hoge beschikbaarheid, doorvoer én consistentie. Zonder overboeking en opgebouwd uit geavanceerde hardware A-merken van hoge kwaliteit.

T-shaped professionals

Wij zijn een team van gedreven specialisten, met zowel brede als diepgaande IT-kennis. Die als geen ander de uitdagingen van het bouwen, beheren en optimaliseren van complexe techniek begrijpen.

Altijd een stap extra

Bij ons geen zesjescultuur. Wij gaan voor écht tevreden klanten. Met succes! Al meer dan 12 jaar worden onze telefonie-, hosting- en Managed IT oplossingen beoordeeld met een 8+. Daar zijn we trots op!