IP Private Network

IP Private Network

Je eigen lokale WAN-netwerk tussen twee of meer locaties

Koppel je vestigingen veilig en betrouwbaar aan elkaar én aan het internet.

Wanneer jouw organisatie meerdere vestigingen heeft, dan wordt de rol van het internet nog groter. Je wilt feilloos kunnen vertrouwen op een 100% werkend netwerk. Met een IP-Private Network oplossing koppelen we jouw locaties veilig aan elkaar én aan het internet.

We koppelen jouw IT-omgeving, public of private cloud – via de IP-Private Network oplossing – direct aan één centrale oplossing. Zo creëren we een veilige, betrouwbare en beheersbare netwerkoplossing. Maak je gebruik van een grote internationale public cloud provider zoals Microsoft Azure, Amazon AWS of Google? Geen probleem. Die sluiten we net zo gemakkelijk op je netwerk aan.

Sta jij ook voor een connectiviteit uitdaging voor je organisatie?

Wat is IP-PN? En wat levert het op?

Een IP-PN (IP-Private Network) zorgt ervoor dat twee of meerdere locaties met elkaar verbonden worden. Dit netwerk is volledig gescheiden van het internet, waardoor elke locatie zijn eigen IP-netwerksegment behoudt. Dit zorgt voor een minimale latency en een optimale performance van je applicaties. Ook loop je geen risico’s op DDoS-aanvallen, omdat je niet direct op het internet aangesloten bent. En het beheer? Dat is te vergelijken met het beheren van een lokaal netwerk. Maar dan goedkoper.
IP Private Network

Jouw organisatie altijd online

Zakelijk, premium internet voor ondernemers

onafhankelijk

Onafhankelijk

Door de inzet van verschillende netwerken en carriers, levert Hosted.nl op vrijwel elke locatie in Europa Premium internet.
volledig-managed

Volledig managed

Onze IP Private netwerk oplossingen zijn volledig beheerd. Wij bewaken de kwaliteit, performance en beschikbaarheid.
persoonlijk-contact

Persoonlijk contact

Wij vinden persoonlijk contact heel belangrijk. Jij krijgt een vast contactpersoon, die weet wat jij belangrijk vindt.
internet-oplossingen-op-maat

Op maat

Het aanbod dat we je doen, is volledig op maat. Afgestemd op jouw onderneming. ‘Onmogelijk’ zit niet in ons vocabulaire.
overal-geleverd

Overal leverbaar

Heeft je bedrijf meerdere locaties? Dan bieden we je op iedere locatie internet tegen de beste prijs-kwaliteitsverhouding.
totaaloplossing

Totaaloplossing

We houden van complex, maar maken dingen graag simpel. Wat je uitdaging ook is, ons netwerk biedt altijd oplossingen.

CASE

Stabiele en veilige IP-Private Netwerkoplossing voor Cerberus

Internationale investeerder Cerberus Global Investments wilde haar locaties rechtstreeks verbinden met haar datacenter locatie in het Verenigd Koninkrijk, om de veiligheid van de onderlinge verbinding te verhogen en de latency te verlagen.

cerberus logo

patcman
BlogFeatureImage-What-is-DMARC-and-Why-Should-You-Use-It

Vier unieke kenmerken van onze dienstverlening

Daarom een IP Private Network van Hosted.nl

Compliant en secure

Hosted.nl is ISO 27001, 9001 en NEN7510 gecertificeerd. Deze hoge kwaliteitsstandaard zie je terug in onze heldere informatieprocessen en passende beveiligingsmaatregelen die periodiek getoetst worden.

T-shaped professionals

Wij zijn een team van gedreven specialisten, met zowel brede als diepgaande IT-kennis. Die als geen ander de uitdagingen van het bouwen, beheren en optimaliseren van complexe techniek begrijpen.

Onze succesaanpak

Goede en duidelijke communicatie. Doorlopende controle en heldere afspraken. Daar streven wij naar. Deze aanpak zorgt voor een duidelijke governance én het beste resultaat voor jouw organisatie.

100% ontzorgd

Een IT-oplossing of cloudomgeving, die voldoet aan de requirements van jouw organisatie. Altijd up-to-date én 24/7 beschikbaar is. Met de beste service en support. Dat noemen wij: 100% ontzorgd.