De voordelen van bellen met Microsoft Teams

collaboration-met-teams_1200x628
Blog

De voordelen van bellen met Microsoft Teams

In ons vorige blog lieten we je kennismaken met Teams. In dit blog gaan we dieper in op de voordelen van het bellen met Microsoft Teams.

Bellen met Microsoft Teams

Via Microsoft Teams kun je met zowel collega’s als externen bellen, mits zij ook een Teams account hebben. Is het belangrijk dat je medewerkers met iedereen kunnen bellen, zonder obstakels? Dan kun je Teams integreren met je telefooncentrale. Dan kunnen je medewerkers iedereen bereiken en maakt het niet uit waar zij zich fysiek bevinden. Ze zijn overal net zo goed bereikbaar als op kantoor.

60% goedkoper dan een gewoon telefoontje

Met Microsoft Teams bel je dus heel eenvoudig naar mobiele en vaste telefoonnummers. Maar ook 60% goedkoper. Hoe dat kan? De telefoongesprekken worden via een VoIP platform getransporteerd. Wat veel goedkoper is dan het voeren van een telefoongesprek via een traditionele telefoonlijn. Dit geldt zowel voor gesprekken binnen Nederland als voor internationale gesprekken.

Teams als telefooncentrale

Combineer je Microsoft Teams met Hosted Telefonie? Dan hebben je medewerkers ook precies dezelfde functionaliteiten als wanneer ze bellen via de telefooncentrale. Van belgroepen en keuzemenu’s tot automatisch doorschakelen, op basis van openingstijden en nummerherkenning.

Voordeel voor Office 365 gebruikers

Voor Office 365 gebruikers is het een kleine stap naar Microsoft Teams. De app integreert naadloos met al je Office 365 programma’s, zoals Word, Powerpoint en Excel online. Maar ook met programma’s als SharePoint.

Gebruik je Teams al?

Super! Dan weten je medewerkers al precies hoe de applicatie werkt. Hosted Telefonie voegt hier handige functionaliteiten, gebruiksgemak en een voordelig kostenplaatje aan toe.

Ben je benieuwd wat bellen met Microsoft Teams jouw organisatie oplevert?

Neem dan contact op met één van onze Microsoft Teams specialisten.