Migratieservice

Migratieservice

Hosted.nl zorgt voor een zorgeloze verhuizing van jouw domeinnaam, webapplicatie of server.

Wij regelen de migratie, jij werkt gewoon lekker door.

Net als bij een echte verhuizing, wil je bij het verhuizen van je website, webshop, server of domeinnaam zeker weten dat dit goed gebeurt. Onze migratieservice is geruisloos en helpt je onnodige downtime en dataverlies te voorkomen.

De technische experts van Hosted.nl hebben jarenlange ervaring in het probleemloos verhuizen van websites, applicaties, domeinnamen en servers. Jij, en de andere gebruikers, zullen nauwelijks merken dat er verhuisd wordt. Dat is precies wat een goede migratieservice doet: ervoor zorgen dat alles probleemloos doordraait, terwijl jij gewoon lekker doorwerkt.

Migreren is maatwerk. Wil je weten wat jouw migratie kost?

Zorgeloos verhuizen? Besteed de migratie uit aan Hosted.nl

Een migratie van website, shop, server of applicatie brengt vaak uitdagingen met zich mee. Net als bij een verhuizing tussen kantoorpanden, heb je bij een migratie ook te maken met een nieuwe en oude situatie. Alles is speciaal ingericht op je oude omgeving, maar moeten op de nieuwe nog een plek krijgen. Wij zorgen ervoor dat jouw digitale verhuizing perfect verloopt, zonder dat jij hier enige hinder aan ondervindt.

Verhuis in 3 stappen je website naar Hosted.nl

migratie service
1
1. Aanvraag
Vraag via ons contactformulier de verhuizing van je website aan. Dan geven wij je een indicatie van de migratiekosten.
2
2. Afstemming
Gaan we aan de slag? Dan stemmen we af wanneer de verhuizing plaatsvindt en lever jij de gegevens van je website bij ons aan.
3
3. Verhuizing
Op de afgesproken datum vindt de verhuizing van je website plaats. Hier merk jij, en je personeel, niets van.

DAAROM MIGREREN MET HOSTED.NL

Vier goede redenen om dit bij ons te doen

Geen dataverlies

Je data gaat nooit verloren. Beloofd. We synchroniseren deze regelmatig én maken een extra back-up van de data op je oude locatie.

Ervaren specialisten

Onze gedreven technische specialisten weten als geen ander wat er komt kijken bij het verhuizen van websites, applicaties of servers.

Succesvolle aanpak

Om jouw migratie probleem- en geruisloos te laten verlopen, monitoren en controleren we doorlopend én maken we heldere afspraken.

Geruisloze migratie

Onze engineers bereiden de verhuizing achter de schermen voor en zorgen dat alles op het afgesproken moment omgezet wordt.
patcman
BlogFeatureImage-What-is-DMARC-and-Why-Should-You-Use-It