Managed hosting

Geen zorgen meer over je infrastructuur en focus op de core-business!

Storingsvrije omgeving

Veilig, managed en storingsvrij

Wij zorgen voor een veilige serveromgeving in een Managed Oplossing. Geen zorgen meer over de infrastructuur, waarbij (eenmalige) investeringen verleden tijd zijn. Ons team van professionals staat 24/7 klaar om de aangeboden oplossing in de lucht te houden. Dit is inclusief preventief onderhoud, proactieve monitoring en door de omgeving te verbeteren.

Kostenbesparing & gebruiksgemak

Kostenbesparing & gebruiksgemak

Het is mogelijk om met onze managed hosting-oplossing door te groeien en te profiteren van lage instaptarieven tegenover grote doorgroeimogelijkheden. Door het gemak van een gebruikersvriendelijk control panel, is er naar het systeembeheer geen omkijken meer. Bespaar ook met onnodige beheerkosten van een huidige omgeving.

Eén aanspreekpunt

Persoonlijke contact & expertise

Als organisatie hoef je niet langer meer meerdere aanspreekpunten te hebben. Met de managed hosting van ons zorgen wij ervoor dat de organisatie totaal geen zorgen meer heeft. Wij nemen namelijk de volledige verantwoordelijkheid over de beheerketen inclusief externe partijen zoals leveranciers.

Daag ons uit met de gewenste oplossing!

Cloud management

Het succes van een online platform bestaat uit een aantal fundamenten. Een van de belangrijkste fundamenten is een stabiele hosting. Door onze hoge inzetbaarheid van systemen kunnen wij ervoor zorgen dat het online platform van je organisatie 100% beschikbaar is. Door onze betrouwbare en veilige hosting- en clouddiensten weten wij de garanties waar te maken.

Performance

Dankzij onze performance management geven we je Business en IT afdelingen inzicht in de prestaties van de online omgeving van de organisatie. Niet alleen geeft dit meer inzicht in de rendement, maar ook biedt het grip op de prestaties van de online platform. Wij vinden actieve en passieve monitoring een fundament van online succes behalen met de omgeving.

Security

Hackers zijn vaak uit op gevoelige informatie, klantengegevens of andere gegevens die kunnen worden misbruikt. Daarnaast is het voor je organisatie belangrijk om de privacywetgeving na te leven. Security is een fundament van de managed services van Hosted. Wij zorgen ervoor dat de noodzakelijke security gewaarborgd is middels ISO27001:2013 & NEN-7510.

Meer informatie ontvangen over onze managed hosting? Dat kan hieronder!

Meer informatie aanvragen omtrent managed hosting? Daag ons nu uit!

Onze klanten

  • Klant WePro
  • Klant PageFreezer
  • Klant MovinU
  • Klant Rijksoverheid
  • Klant Xaris
  • Klant Green Valley