Managed Firewall & VPN

Managed Firewall & VPN

Voor optimale beveiliging én ultieme zekerheid.

Je netwerk, applicatie of
infrastructuur
veilig verbonden
en vakkundig
beschermd.

Wordt jouw bedrijfskritische data 24/7 beschermd? Veel organisaties hebben hier niet de capaciteit voor. Dat maakt hen een doelwit voor kwaadwillenden. Die hebben immers geen vaste werktijden. Zorg ervoor dat de veiligheid van de vertrouwelijke informatie en bedrijfsprocessen van jouw organisatie niet in gevaar komen.

Met de Managed Firewall & VPN van Hosted.nl ben je verzekerd van een optimaal functionerende firewall. Die 24/7 bewaakt wordt, door goed opgeleide specialisten. Daarnaast biedt deze oplossing een krachtige VPN die jouw locatie ontsluit, je netwerk, je medewerkers, je applicatiedata en infrastructuur beschermt tegen cybercriminelen.

Wil jij geen zorgen meer over de online beveiliging van jouw organisatie?

Je infra, data en applicaties beschermd tegen cybercriminelen

De voordelen van Managed Firewall & VPN

jouw-data-veilig

Veilig

De krachtige firewall beschermt het netwerk tegen kwaadwillend verkeer. En jij bepaalt zelf wie er toegang krijgt.
247-technisch-support

24/7 monitoring

Wij monitoren je firewall 24/7, houden deze up-to-date én sturen je rapportages. Incidenten worden direct aangepakt.
high-availability

Hoog beschikbaar

Laat je firewall dubbel uitvoeren of spreiden over twee datacenters. Dan is deze altijd beschikbaar. Uitval? Merk je niets van!
999-uptime

Topprestaties

De krachtige Fortinet hardware is gemaakt voor top-performance. De snelle firewalls zijn geschikt voor zware toepassingen.
inbraakdetectie

Inbraakdetectie

De firewall is alert en beschermt vakkundig tegen lekken in besturingssystemen, databases en applicaties.
managed-unmanaged

Site-to-site VPN

Koppel één of meerdere locaties aan elkaar en meld gebruikers, vanaf externe locaties, direct aan op het netwerk.

Managed Firewall & VPN.
Totale controle.

Managed Firewall & VPN van Hosted.nl is een totaaloplossing voor bedrijven die een veilig bedrijfsnetwerk willen bieden aan hun medewerkers. Zowel op kantoor als voor thuis.

Met behulp van een VPN (Virtual Private Network) bepaal je als organisatie zelf welke IP-adressen toegang hebben tot je bedrijfsnetwerk. Zo kunnen medewerkers gerust thuiswerken en blijft het netwerk beschermd tegen ongewenste bezoekers. Die hoogwaardige bescherming, daar zorgen wij voor. Net als het inrichten, updaten en monitoren van je firewalls.

Ben je graag op de hoogte van de actuele stand van zaken? Maak dan gebruik van het Managed Firewall Cloud-dashboard. Hierop vind je de actuele cyberdreigingen en de firewall performance.

security

Specialist in het beveiligen van bedrijfsnetwerken

Daarom Hosted.nl voor Managed Firewall & VPN

Compliant en secure

Compliance en security staan bij ons hoog op de agenda. Zaken als kwaliteit, toegepaste procedures en de veiligheid van onze systemen en die van onze klanten worden systematisch geborgd en getoetst.

T-shaped professionals

Wij zijn een team van gedreven specialisten, met zowel brede als diepgaande IT-kennis. Die als geen ander de uitdagingen van het bouwen, beheren en optimaliseren van complexe techniek begrijpen.

Onze succesaanpak

Goede en duidelijke communicatie. Doorlopende controle en heldere afspraken. Daar streven wij naar. Deze aanpak zorgt voor een duidelijke governance én het beste resultaat voor jouw organisatie.

Hoge standaard

Hosted.nl is ISO 27001, 9001 en NEN7510 gecertificeerd, net zoals onze datacenters en toeleveranciers. Onze engineers onderhouden het OS, middleware caching- en webserversoftware vakkundig.