Zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening

Hosted.nl: jouw sparringpartner, trusted advisor & betrouwbare IT-dienstverlener

Efficiëntie, veiligheid of beschikbaarheid. Wat heeft jouw organisatie nodig?

IT is enorm belangrijk voor de bedrijfsvoering. Het inrichten en onderhouden kost echter vaak te veel geld én kopzorgen. Veel organisaties binnen de zakelijke- en financiële dienstverlening staan voor een grote uitdaging: hoe voldoen wij aan de toenemende eisen die aan onze IT gesteld worden?

Met betrouwbare en flexibele IT-oplossingen, die eenvoudig met je meegroeien. Dat is ons antwoord op deze vraag. Hosted.nl biedt diverse schaalbare cloudoplossingen, die ervoor zorgen dat je optimaal samenwerkt. In een veilige omgeving. Waar bedrijfskritische data, -informatie en -applicaties snel en gemakkelijk beschikbaar zijn. Waar en wanneer je maar wilt.

Meer weten over de mogelijkheden voor jouw organisatie?

patcman
BlogFeatureImage-What-is-DMARC-and-Why-Should-You-Use-It

Zorgeloos. Zeker. Betrouwbaar.

Daarom kies je voor de cloudoplossingen van Hosted.nl

100% ontzorgd

Een IT-oplossing of cloudomgeving, die voldoet aan de requirements van jouw organisatie. Altijd up-to-date én 24/7 beschikbaar is. Met de beste service en support. Dat noemen wij: 100% ontzorgd.

T-shaped professionals

Wij zijn een team van gedreven specialisten, met zowel brede als diepgaande IT-kennis. Die als geen ander de uitdagingen van het bouwen, beheren en optimaliseren van complexe techniek begrijpen.

Betrouwbare resources

Onze krachtige platformen en systemen garanderen je: hoge beschikbaarheid, doorvoer én consistentie. Inclusief heldere Service Level Agreements, die perfect op de wensen van jouw bedrijf aansluiten.

Veilig en compliant

Hosted.nl is ISO 27001, 9001 en NEN7510 gecertificeerd. Deze hoge kwaliteitsstandaard zie je terug in onze heldere informatieprocessen en passende beveiligingsmaatregelen die periodiek getoetst worden.