Verdoorn Adviesgroep speelt in op innovatie

case-study_Verdoorn_350x350

Verdoorn Adviesgroep speelt in op innovatie

Innovatie voorop voor top 10 Cloud Accountant

‘Samen ondernemen’ is het motto van administratiekantoor Verdoorn Adviesgroep. Het bedrijf uit Nijmegen neemt alle administratieve taken van MKB en zelfstandigen uit handen. Dat doet zij op zo’n innovatie manier, dat zij in 2019 werd verkozen tot één van de 10 beste Cloud Accountants van Nederland.

Een innovatief administratiekantoor word je niet zomaar

Daarvoor heeft het bedrijf jarenlang geïnvesteerd. Onder andere in slimme software en handige apps, als Exact Online, SnelStart en Scan & Herken. Hierdoor worden veel basiswerkzaamheden geautomatiseerd en houden de financieel experts tijd over voor begeleiding en advies. Om haar eigen processen en diensten net zo flexibel en schaalbaar te maken, als haar financiële apps, benaderde het administratiekantoor Hosted.nl.

case-study_Verdoorn_1200x628

Van een fysieke server naar een online werkplek

Al snel bleek dat de bestaande financiële apps ook in de nieuwe cloudomgeving een plek moesten krijgen. Dus vervingen de technische experts van Hosted.nl de fysieke server voor een schaalbare online werkplek. Hiermee kunnen de medewerkers van Verdoorn Adviesgroep werken waar ze maar willen. Op het kantoor, thuis, onderweg of bij de klant. Op al deze locaties hebben zij toegang tot hun vertrouwde bedrijfsapplicaties. Deze programma’s werken precies hetzelfde. Maar zijn sneller, betrouwbaarder én veiliger.

Gedeelde kernwaarden: persoonlijk en innovatief

Net als Verdoorn Adviesgroep, heeft ook Hosted.nl een sterke focus op persoonlijk contact en innovatie. Maurice Verdoorn, eigenaar van Verdoorn Adviesgroep, beaamt dit: “Men kent ons bij naam, weet welke producten wij afgenomen hebben, en adviseert ons doorlopend. Dat zie je bij weinig providers. Wij vinden die persoonlijke en proactieve aanpak erg plezierig. Zo zijn wij onlangs op advies van
Hosted.nl overstapt naar een nieuwe platform. Dat naadloos bij huidige wensen aansluit.”

“Men kent ons bij naam, weet welke producten wij afgenomen hebben, en adviseert ons doorlopend. Dat zie je weinig bij providers”

Maurice Verdoorn

/ Directeur – Verdoorn Adviesgroep