Ons verhaal

Hosted.nl

Jouw Managed Service Provider

17 jaar ervaring als hosting provider

Wij zijn er voor je. Dag én nacht. Of je nou 500 of 5 werkplekken hebt. Wij zorgen ervoor dat jouw website, diensten en bedrijfskritische applicaties 24/7 beschikbaar zijn. En blijven. Want wij zijn Hosted.nl. Jouw Managed Service Provider van Hollandse bodem. Bij ons vind je geen chatbots of een voicemail na kantooruren. Maar gewoon één van onze toegewijde professionals. Die jou bij je voornaam kent en weet wat er in jouw bedrijf, branche en business speelt.

Toekomstgericht, adaptief en onafhankelijk

In 2006 begonnen we als hostingprovider. Maar onze ambities groeiden en het IT-landschap veranderde. Dus creëerden wij een toekomstbestendige set van cloudoplossingen. Van toegankelijke hostingpakketten en infrastructuur, die we leveren vanaf onze eigen betrouwbare cloudplatformen. Tot complexe maatwerk Managed IT-oplossingen, op een platform naar jouw keuze. Want wij werken volledig cloud- en platformonafhankelijk. Welke oplossing je ook kiest, wij garanderen je dat deze voldoet aan de strengste kwaliteitsmanagement- en informatiebeveiligingseisen. Kies je voor één van onze betrouwbare cloud-platformen? Dan weet je ook zeker dat jouw data gewoon in Nederland opgeslagen wordt. Wel zo fijn.
1000 +
klanten
2500 +
Servers
25000 +
Domeinnamen
99.9 %
uptime

Dit is wie we zijn. En dat houden we zo. Beloofd.

Professionele benadering
Wat er ook verandert en hoe hard we ook groeien. Er is één ding dat altijd hetzelfde blijft: ons DNA van gedreven specialisten met zowel brede, als diepgaande, specialistische kennis en vaardigheden. T-shaped professionals noemen we dat.
Elke dag iets nieuws leren
Wij houden van de uitdagingen van het bouwen, het beheren en optimaliseren van complexe technieken begrijpen. Altijd verder kijken, ook buiten de standaard.
Het beste eruit halen
Voor elke uitdaging vinden wij de beste oplossing die er in de markt beschikbaar is. Zo creëren we samen krachtige cloud- en Managed IT-oplossingen. Die ervoor zorgen dat jij je volledig kunt focussen op jouw business. Nu én de toekomst.
Hoge standaarden
Onze data-opslag bevindt zich in Nederland, we zijn klimaatneutraal en ISO 27001:2013, 9001:2015 & NEN7510 gecertificeerd.
Klantervaringen

Wat vinden klanten van Hosted?