VMware server

VMware server met hoge beschikbaarheid, redundantie en veel zekerheid!

Introductie van VMware

Verzorg eenvoudig een IT-infrastructuur met VMware-virtualisatie. Met VMware zorg je voor een verlaging in de kosten voor de automatisering en een minimale downtime. Onze VMware-platformen zijn redundant opgezet. Zaken zoals noodherstel, bedrijfscontinuteït en back-ups zijn eenvoudig in te regelen met VMware. Dit kan eenvoudig met VMware vCenter.

Profiteer van een redundante omgeving!

Een VMware-omgeving die niet offline mag gaan en dubbel opgezet moet worden in twee datacenters kan ook. Het is ook eenvoudig om met VMware een Private Cloud op te zetten. Kortom, heb je een vraag of wil je wat meer weten? Neem even contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Eenvoudig virtualiseren

Virtualiseer bijvoorbeeld bedrijfsapplicaties, databases (Oracle, Microsoft SQL & SAP). VMware is gebouwd op VMware vSphere en is extreem betrouwbaar. Meer dan 500.000 klanten maken gebruik van de expertise die VMware-virtualisatie met zich meebrengt. Extra voordelen zijn 80 procent meer gebruik van serverresources, 50 procent besparing op kapitaal- en bedrijfskosten en een serverconsolidatie van 10:1 en meer!

VMware ontstaan

Wat is VMware?

VMware is een toonaangevend bedrijf in virtualisatiesoftware en staat voor innovatie, stroomlijnen en IT-activiteiten. Meer dan 500.000 organisaties maken gebruik van VMware-technologie (waaronder ook Fortune 100-bedrijven).

VMware kostenbesparing

VMware server voordeel

Hardwarekosten is voor de meeste organisaties de grootste zorg. Dankzij virtualisatie zijn deze kosten terug te brengen met 30%. Ook eenmalige aanschafkosten zijn ook verleden tijd en dit zorgt ervoor dat kapitaal beschikbaar blijft.

Vrijblijvend informatie opvragen

VMware resource pool is bij ons beschikbaar!

Meer informatie aanvragen omtrent de VMware resource pool?

Onze klanten

  • Klant WePro
  • Klant PageFreezer
  • Klant MovinU
  • Klant Rijksoverheid
  • Klant Xaris
  • Klant Green Valley