Technologische innovatie onbetaalbaar? Welnee!

maatwerk_1200x628
Blog / Nieuws

Technologische innovatie onbetaalbaar? Welnee!

Organisaties staan voor een grote uitdaging. Enerzijds nemen de eisen aan hun IT-omgeving, applicaties en infrastructuur razendsnel toe. Anderzijds hebben zij vaak niet de tijd, kennis of specialisten in huis om deze complexe IT-omgevingen écht voor zich te laten werken. Wie de technische innovaties, concurrentie en de veranderende eisen van de markt bij wil houden, zal flink moeten investeren. Tenminste, dat denken veel organisaties…

Gebrek aan technische kennis

We zien het regelmatig: organisaties met de mooiste state-of-the-art technologieën die, door het gebrek aan technische kennis, hier maar weinig gebruik van maken. Laat staan dat ze hier het maximale uithalen. De IT-markt staat tegelijkertijd niet stil. Razendsnel volgende nieuwe technologieën elkaar op.

Wie te lang stilstaat wordt ingehaald

Door concurrenten of zelfs disruptieve bedrijven, met enorme ontwikkelingssnelheden. Die voor je het weet je complete verdienmodel op zijn kop zetten. En de nieuwe standaard bepalen. Organisaties die toekomstbestendig willen zijn, moeten mee in deze ontwikkelingen. Om snel in te spelen op de wensen van de markt én concurrerend te blijven. Op IT-gebied betekent dit: een flexibele cloudoplossing.

Snel inspringen op klantwensen & je time-to-market verkorten?

Laat jouw strategische IT-behoeften omzetten naar een flexibele en kostenefficiënte cloudoplossing op maat. En profiteer van de kennis van networking, infrastructuur, security en geavanceerde cloud technologieën, zonder te investeren in de aanschaf van deze expertise. Met onze flexibele, veilige en beheerde cloudoplossingen is technologische innovatie betaalbaar voor elke organisatie.

Een greep uit onze Managed diensten:

Managed Cloud: het maximale uit elke cloud

Welk cloudplatform jij ook hebt – AWS, Microsoft Azure, Google of onze eigen Hosted cloud – de specialisten van Hosted.nl weten precies hoe zij hier het maximale uithalen. Zodat jij kunt blijven focussen op innovatie en groei.

Haal het maximale uit jouw cloud

Managed Hosting: zonder stress, hoge kosten of risico’s

Jij focust je op de ontwikkeling van je webapplicatie(s), het lanceren van nieuwe features én natuurlijk de groei van je organisatie. Wij regelen de risicogevoelige aspecten van hosting, zoals beveiliging, een stabiele internetverbinding of een goed datacenter.

Ontdek wat Managed Hosting je oplevert

Managed Network: schaalbaar netwerk voor een vast bedrag per maand

Professioneel beheer, monitoring en een up-to-date netwerk. Gewoon, voor een vast bedrag per maand. Onze netwerk- en connectiviteitsoplossingen zijn flexibel en kunnen ad-hoc worden uitgebreid. Zonder afbreukrisico’s.

Meer weten over Managed Network

Managed Services: grip op je IT met professioneel IT-beheer

Wil jij zorgeloos ondernemen? Met een maximaal presterende infrastructuur en applicaties? Besteed het beheer aan ons uit. Onze toegewijde specialisten staan 24/7 voor je klaar en treden proactief op tegen incidenten en verstoringen.

Lees meer over Managed Services

Managed Workspace: jouw ideale digitale werkplek

Jouw ideale digitale werkplek, waarin je je programma’s, applicaties, processen en data vanaf één centrale plek beheerst. Alle randzaken als infrastructuur en connectiviteit regelen wij. Zodat jij op elke gewenste locatie kunt werken.

Ontdek Managed Workspace

Gecertificeerde serviceprovider

Welke oplossing je ook kiest, wij garanderen je dat deze voldoet aan de strengste eisen op het gebied van informatiebeveiliging en kwaliteitsmanagement. Hoe we dat doen? Door onze diensten en processen periodiek te laten controleren en certificeren volgens de ISO 27001, 9001 en NEN7510 norm.

Wil je weten hoe je jouw IT toekomstgericht inricht?

Neem gerust contact met ons op. Dan denken we vrijblijvend met je mee.