De beste bedrijfsnaam verzinnen: gebruik deze generators

HOST_Blogpost_Bedrijfsnaam
Blog

De beste bedrijfsnaam verzinnen: gebruik deze generators

De beste bedrijfsnaam verzinnen en benieuwd hoe je dat aanpakt? Met voorbeelden kom je een eind op weg, maar hoe zorg je er als ZZP-er vervolgens voor dat je een unieke naam hebt om vast te leggen? Belangrijk voor de domeinregistratie, dus we helpen je er graag mee op weg.

Er zijn handige tools beschik baar om een bedrijfsnaam te verzinnen. Zodra je daadwerkelijk de naam voor jouw bedrijf vindt, of je daar in ieder geval inspiratie voor kunt opdoen. Een makkelijke methode om nieuwe ideeën op te doen aan de hand van voorbeelden. Voor ZZP-ers en het MKB, omdat de namen beschikbaar zijn voor alle soorten ondernemingen.

3 handige tools om een bedrijfsnaam te verzinnen

We hebben 3 handige tools voor je verzameld, die je helpen om een bedrijfsnaam te verzinnen. We zetten ze voor je op een rij:

Dot-o-mator

Een handige tool waarmee je twee woorden aan elkaar kunt koppelen. Kies zelf twee woorden uit of kies uit de unieke woordgroepen die zich makkelijk laten mixen. Je kiest uit bijvoorbeeld kleuren, maten en vormen, zodat je een unieke combinatie kunt vormen.

Zorg ervoor dat je links en rechts een andere woordgroep kiest, zodat je die goed met elkaar kunt combineren. Op die manier kun je snel een nieuwe bedrijfsnaam bedenken, door in orde tijd zoveel mogelijk inspiratie op te doen.

Name|Grep

Een tool die lijkt op de eerste, maar voor een aantal mensen net iets gebruiksvriendelijker werkt. Je maakt gebruik van sets en regular expressions. Samen vormen ze combinaties met jouw sleutelwoord. Op die manier ontstaan er aansprekende varianten, die je goed kunt gebruiken als bedrijfsnaam.

Bovendien heb je de mogelijkheid om woorden uit te sluiten, te herhalen of juist op een specifieke manier te combineren. De tool controleert ook al of de domeinregistratie mogelijk is, door na te gaan of het domein voor jouw bedrijfsnaam op dat moment nog vrij is.

Awkwords

De derde tool die we je graag willen adviseren is Awkwords. Het is misschien niet meteen duidelijk waar je naar kijkt, maar het gebruik is toch heel eenvoudig. In de tekstvakken kun je een subpatroon invullen, waarvoor je letters, cijfers en symbolen kunt gebruiken. Plak er een letter van het alfabet aan vast, zodat je kunt gaan combineren.

Als je de subpatronen af hebt maak je het hoofdpatroon. Je bepaalt hoe de verschillende combinaties terugkomen. En kom je er toch nog niet helemaal uit? Dan is er gelukkig een handleiding beschikbaar.

Domeinregistratie: bedrijfsnaam vastleggen

Je kunt op die manier jouw bedrijfsnaam verzinnen als ZZP-er of andere ondernemer. Gebruik de voorbeelden om inspiratie op te doen. En gebruik onze domeinnaam registratie pagina om jouw gewenste domeinnaam vast te leggen.

Registreer direct!