Dedicated Server

Robuuste kracht, ideaal voor grote databases of zware applicaties!

Start Normal Professional
Dedicated server start Dedicated server normal Dedicated server professional
Processor 1 x Intel Xeon E5-2620 2 x Intel Xeon E5-2683 2 x Intel Xeon E5-2697
Hardeschijf 2 x 300GB (SAS 15K) 2 x 960GB (SSD) 2 x 1.920GB (SSD)
Geheugen 8GB (DDR4) 32GB (DDR4) 128GB (DDR4)
Bandbreedte 10TB 10TB 100Mbps (unmetered)
Website verhuizen

VPS of Dedicated Server?

Het is lastig om een goede keuze te maken, daarvoor zijn wij er natuurlijk. In veel gevallen is een dedicated server in het begin nog niet nodig. Veelal is het gebruikelijk om een combinatie van onze virtuele cloud te maken met een dedicated server voor ultieme performance.

Informatie aanvragen

Heb je vragen over Dedicated Servers?

Hieronder vind je handige antwoorden op vragen die vaak worden gesteld door onze klanten.

 • Hoe snel kunnen jullie een dedicated server opleveren?Bij het opleveren van producten en diensten zullen wij altijd rekening houden met de wensen van de klant. Indien dit gewenst is kunnen wij een Dedicated Server op korte termijn opleveren, volledig geïnstalleerd en geconfigureerd. Uiteraard hangt de levertijd wel af van de specificaties, van specifieke wensen, de levertijd van de leverancier en onze eigen voorraad.
 • Kan ik eenvoudig in meerdere datacenters een server afnemen?Hosted.nl is in staat om Dedicated Servers te leveren vanuit verschillende datacentra. Zo bieden wij opties aan in Haarlem en Ede, onze Salesafdeling helpt je graag verder met het realiseren van de juiste oplossing in het juiste datacentrum!
 • Kan ik een eigen dedicated server inbrengen?"Het is bij ons mogelijk om je eigen Dedicated Server te gebruiken, deze dienst noemen wij Colocatie. Hierbij is het van belang dat de server in een standaard 19"" rack past. Voor de exacte mogelijkheden op het gebied van Colocatie kan je contact opnemen met onze salesafdeling of de colocatie-pagina bekijken op onze website."
 • Wat is het verschil tussen een dedicated en VPS?Bij een VPS neem je virtuele resources af op een groot platform waar veel meer klanten op gevestigd zijn. Dit platform is dus op hardware niveau nog steeds gedeeld, echter krijg je wel een volledig schaalbare en eigen VPS. Bij een Dedicated Server neemt u een fysieke server af, welke wij speciaal voor je hebben opgehangen in ons datacentrum. Het grote voordeel hiervan is dat de gehele server fysiek aan je is toegewezen, het upgraden van de server is echter minder flexibel.
 • Wat gebeurt er bij een hardware failure van mijn dedicated?Hosted.nl werkt enkel met gerenommeerde merken, waardoor wij de kwaliteit van de hardware grotendeels onder controle hebben. Mocht er onverhoopt toch iets stuk gaan, zullen onze engineers het desbetreffende onderdeel doorgaans kunnen vervangen. Op het gebied van je dataopslag kan er vaak worden gekozen voor een redundante opstelling van de harde schijven, bovendien bieden wij verschillende mogelijkheden qua back-ups. Dataverlies en downtime is bij Hosted.nl dus tot een absoluut minimum te beperken!
Ontdek meer

Onze klanten

 • Klant WePro
 • Klant PageFreezer
 • Klant MovinU
 • Klant Rijksoverheid
 • Klant Xaris
 • Klant Green Valley