Webinar

Webinar: Kijkje door de ogen van de hacker

Donderdag 1 februari om 10:00

Je kunt geen nieuwsmedia openen of er staat wel vermeld dat er weer een bedrijf slachtoffer is geworden. Dit is slechts het topje van de ijsberg. We zien dat ransomware, malware en andere dreigingen toenemen. Ook het aantal ransomwaregroepen en helaas slachtoffers nemen in rap tempo toe.

Op donderdag 1 februari om 10.00 uur deelt onze partner ThreadStone, de autoriteit op het gebied van ICT-security, kennis die essentieel is voor jouw bedrijfsveiligheid.

Hacker

Kruip in de huid van de hacker en wapen je tegen de gevaren

Aan het einde van het webinar weet je:

  • hoe hackers denkwijzen en technologieën gebruiken om binnen te dringen in ICT-infrastructuren (het is eenvoudiger dan je denkt);
  • wat de grootste risico’s voor jouw organisatie zijn in het huidige cyberlandschap;
  • welke praktische maatregelen en verdedigingsstrategieën er zijn om je digitale omgeving te versterken.

Binnen 40 minuten krijg je een onmisbare blik op de beveiliging van jouw ICT-omgeving.

Mis deze kans niet om je digitale fort te verstevigen. Meld je nu aan en verzeker jezelf van een plaats. Ben jij klaar om je ICT-beveiliging naar een hoger niveau te tillen?

ICT-security experts

Aan het woord

We bundelen de krachten binnen de Techone groep en bereiden samen met de specialisten van Threadstone dit webinar voor. Wil je ook leren van de experts en weten hoe jouw organisatie te wapenen tegen de digitale gevaren? Geef je dan snel op via onderstaand formulier! We hebben een beperkt aantal digitale stoelen beschikbaar.

foto-Richard

Richard Klein
CISSP
Threadstone

Erwin-Hotting

Erwin Hotting
Cybersecurity specialist
Threadstone

Hosted.nl - bedrijfsreportage - origineel - 004

Meld je aan voor het webinar