DigiD TPM verklaring

Hosting met DigiD TPM verklaring. Veilig en betrouwbaar bij Hosted.nl!

TPM Verklaring

DigiD TPM verklaring

Een TPM verklaring staat voor "Third Party Mededeling". Een verklaring die wordt afgegeven door een onafhankelijke audit partij die de kwaliteit van een ICT-dienst beoordeeld van een ICT-bedrijf. Wanneer een ICT-bedrijf over een dergelijke verklaring beschikt wilt dat zeggen dat het contract nageleefd wordt door de desbetreffende partij. Je kan er dan vanuit gaan dat deze ook daadwerkelijk geleverd wordt.

Informatie aanvragen

DigiD-audit

Hosted.nl kan de regie en werkzaamheden voeren voor alle eisen die gelden voor hostingpartijen die gecertificeerd willen worden. Wij kunnen aan alle normen voldoen van het ICT beveiligingsassessment DigiD om een organisatie gecertificeerd te krijgen met onze infrastructuur. Je bent dus zeker van veilige hosting!

Logius

Tijdens de audit zullen er zaken zoals processen, infrastructuur en procedures worden bekeken. Een onafhankelijke audit partij kan penetratietesten uitvoeren bij ons op kantoor en de infrastructuur van uw organisatie. Vanaf 1 januari 2014 moesten partijen die DigiD gebruiken voldoen aan alle normen die Logius hier aan stelt.

Beveiliging

Je kan er dus vanuit gaan dat je website veilig bij ons wordt gehost. Jij als klant kan dus veel geld besparen doordat je je geen zorgen meer hoeft te maken over veiligheidsmaatregelen. Wij installeren patches, verrichten scans en zorgen ervoor dat de systemen worden gehardend. Dit allemaal voor onze klanten!

Hosting met DigiD TPM verklaring? Vraag hieronder informatie aan!

Meer informatie aanvragen omtrent hosting met DigiD TPM verklaring? Vraag het nu aan!

Onze klanten

  • Klant WePro
  • Klant PageFreezer
  • Klant MovinU
  • Klant Rijksoverheid
  • Klant Xaris
  • Klant Green Valley