Online Werkplekken

Profiteer van de snelheid, betrouwbaarheid en security-aspecten!

Online Werkplek

Aan de slag met online werkplekken in de cloud vanaf € 59,95 per gebruiker.

Opslagruimte (per organisatie) 250GB
Universele toegang (PC, tablet, mobiel e.d.)  
Microsoft Office 2019 inbegrepen  
Bestanden veilig opgeslagen met back-ups  
Schaalbaar en flexibel  
Software op maat mogelijk  
Werken op afstand  
Ontzorgen met volledige overstapservice  

Onze diensten zijn te integreren met Office365. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Profiteer van de voordelen die beide diensten hebben.

Eenvoudig overstappen

Altijd iemand om te helpen

Onze medewerkers staan altijd paraat om te helpen bij vastgelopen programma's of onduidelijkheden. Een extra systeembeheerder, met maar één telefoontje staan zij voor je klaar.

Overzetten organisatie

Geen zorgen meer over onderhoud & updates

Wij verzorgen de omgeving en onderhouden de omgeving ook, zorgen voor updates van applicaties en begrijpen dat dit noodzakelijk is voor een goed functionerende werkplek. Standaard anti-virus inbegrepen.

Vrijwel altijd voordeliger

Gegevens veilig opgeslagen in onze Nederlandse datacenters

Weet waar de gegevens staan opgeslagen in Nederland en profiteer van ISO-certificering die hierop van toepassing is. Gescheiden locaties voor extra zekerheid van de bedrijfsdata.

Meer informatie over online werkplekken aanvragen

Heb je vragen over Online Werken?

Hieronder vind je handige antwoorden op vragen die vaak worden gesteld door onze klanten.

 • Is het mogelijk om locatie-onafhankelijk te werken ?Met Hosted Desktop kan werken waar en wanneer je maar wilt. Je kunt ook werken op mobiel en tablet en wanneer je geen internetverbinding hebt, kun je aan de slag. Documenten worden automatisch gesynchroniseerd wanneer je weer verbinding met het internet maakt.
 • Hoe gaan jullie om met maatwerk en software?Wij kunnen geen enkele garantie geven dat maatwerk en software ook werkt, dat is altijd afhankelijk van het type maatwerk en software. Wel kan alles op de omgeving geïnstalleerd worden en hebben wij nog geen software meegemaakt die niet functioneerde op onze Hosted Desktop.
 • Kan ik mijn eigen Microsoft Office-licenties meenemen?Wanneer je eigen Microsoft Office-licenties wenst mee te nemen zijn wij afhankelijk van de regelgeving van Microsoft. Helaas laat Microsoft het niet toe om eigen licenties mee te nemen, deze kunnen eenvoudig bij ons afgenomen worden. Dit kan op maandelijkse basis (SPLA-model van Microsoft). Daardoor blijf je altijd actueel en hoef je nooit meer nieuwe versies aan te schaffen.
 • Hoe gaan jullie om met onze data?Jouw data staat opgeslagen in een van onze Nederlandse datacenters, deze datacenters staan bekend als veilig en voldoen aan alle benodigde certificaten. In het datacenter staat jouw data op één van onze servers, mocht deze betreffende server uitvallen dan is ons systeem zo ingericht dat nieuwe hardware deze data overneemt. Daarnaast maken wij een dagelijkse back-up van de werkplek en data, deze back-up wordt vanzelfsprekend ook opgeslagen op een andere server. Ook zijn wij zelf ISO 27001 & 7510 gecertificeerd om informatiebeveiliging te waarborgen.
 • Heb ik altijd de nieuwste software?Ja, voordat onze diensten worden opgeleverd voeren onze supportmedewerkers updates uit en installeren zij de nieuwste versies van de software.
Ontdek meer

Onze klanten

 • Klant WePro
 • Klant PageFreezer
 • Klant MovinU
 • Klant Rijksoverheid
 • Klant Xaris
 • Klant Green Valley