Kubernetes containers hosting

Het ultieme hosting container-platform in de cloud

Storingsvrije omgeving

Open Source & Automatisch lanceren met een API

Geniet van een vooruitstrevend en innovatief platform met Kubernetes containers. Kubernetes zorgt voor een schaalbare oplossing, eenvoudig implementatie en het automatisch uitrollen van applicatiecontainers. De toekomst van de containers is ontworpen voor Kubernetes en Hosted heeft zich hier in verdiept en een ultiem & redundant platform opgezet. Eenvoudig workloads verdelen en configuraties uitrollen met het grootste gemak.

Kostenbesparing & gebruiksgemak

Waarom kiest Hosted voor Kubernetes?

Hosted kiest voor een geweldig platform in combinatie met jouw Kubernetes. De combinatie van onze ISO-certificering, veilige data opgeslagen in Nederland en hoge uptimegaranties zorgen voor een stabiele basis van een applicatielandschap. Kubernetes zijn van nu en zorgen voor de nieuwe standaard. Kubeternetes dockers zijn kleiner en sneller dan een traditionele VPS. Kubernetes virtualiseert geen heel besturingssysteem, maar zorgt voor flexibeler gebruik en faciliteert enkel wat er nodig is om de omgeving actief te maken. Het efficiënter gebruik maken van de hardware zorgt er ook voor dat wij onze hardware beter kunnen inzetten. Dit resulteert in hogere uptime, geweldige performance en scherpere tarieven.

Eén aanspreekpunt

Hosted past graag Open Source toe

Wij begrijpen dat het noodzaak is om Open Source projecten toe te passen op onze omgevingen om deze groep te ondersteunen en te laten groeien. Kubernetes containers ontpopt zich tot de populairste standaard voor het uitrollen en organiseren van containers en schaalbare workloads. Het is een oplossing die werkt met Docker-containers en is ook werkzaam met technologieën zoals LXD en rkt.

Vraag nu jouw Kubernetes containers aan!

Cloud docker management

Het succes van een online hosting platform bestaat uit een aantal fundamenten. Een van de belangrijkste fundamenten is een stabiele hardware. Door onze hoge inzetbaarheid van systemen kunnen wij ervoor zorgen dat het online platform van je organisatie 100% beschikbaar is. Door onze betrouwbare en veilige hosting- en clouddiensten weten wij de garanties waar te maken.

Werken met pods

Kubernetes maakt het mogelijk om met "pods" te werken, ook wel een omhulsel voor een container (of meerdere) te noemen. Met een enkele pod plaats je eenvoudig containers die met elkaar samenwerken en allemaal één pool van resources gebruiken. Samen zorgt dit voor de workload en hoge performance.

Eenvoudig klonen

Met de replication controller is het eenvoudig mogelijk om pods & containers te klonen/kopieren en eenvoudig meerdere platformen uit te rollen. Het is ook eenvoudig om datavolumes te koppelen en het groeperen van services of nodes. Kubernetes is ideaal voor DevOps, beheerders en ontwikkelaars.

Meer informatie ontvangen over onze Kubernetes containers? Dat kan hieronder!

Meer informatie aanvragen omtrent Kubernetes containers? Daag ons nu uit!

Onze klanten

  • Klant WePro
  • Klant PageFreezer
  • Klant MovinU
  • Klant Rijksoverheid
  • Klant Xaris
  • Klant Green Valley