Recente klantbeoordelingen

Lees hier hoe onze klanten over ons denken. Beoordeling achterlaten

K. Veenstra

Ideaal, hoe makkelijk en eenvoudig ik nieuwe servers kan aanvragen voor klanten. Helemaal tevreden!

P. van Dijk

De overgang van intern naar de cloud is ideaal. Ik kan nu overal bij mijn data en servers zijn altijd snel bereikbaar. Klasse Hosted.nl!

A. Cornelissen

Het volledig uit handen nemen van mijn VPS door Hosted is ideaal. Ik kan rustig doorwerken en groeien met mijn organisatie.

H. Schreven

Wij maken gebruik van een VMware ResourcePool. Wij kunnen iedere maand eenvoudig wisselen met de virtuele servers die wij wijzigen, aanmaken en beheren. Fijn zo'n cloud!

L. Merenbroek

De VPS en Hosted Exchange die ik heb afgenomen werken goed. Snelle e-mailberichten op mijn laptop, mobiel en een VPS die altijd goed is.

F. Pegels

Een prettige samenwerking met de jongens van Hosted, ik heb ze zelfs laatst een taart gestuurd voor het goede werk. Bedankt jongens!

Rob de K.

Snelle service. Snelle afhandeling bij problemen (wanneer deze er zijn). Zeer vriendelijk en kundig personeel. Ga zo door!

Mark Hegeman

Voor deze prijzen is het na mijn mening onmogelijk om een betere ISP te vinden dan Hosted. Ik zou zeggen ga zo door, ik ben helemaal tevreden!

Yannick

Fantastische hosting met uitstekende en aardige support.

Cor Segers

Ons bedrijf host 80 plus eigen domeinen en is snel groeiend, onze wens voor een dedicated server op maat en met spoed online werd zonder blikken of blozen opgepikt en geregeld.

Eric Horstmanshof

Prima hoster. Ik heb er een dedicated server, en dit gaat uitstekend. De support is geweldig, snel antwoord. Ook de prijs is super, 5 € p/j voor een domeinnaam!

Esalon

Zeer tevreden over de snelle reacties op vragen en de wijze waarop mijn account geactiveerd is. Ik ben ook zeer te spreken over de service die geboden werd bij het overzetten van mijn accounts. In mijn ogen nu al een aanrader.

Huisje-texel.com

Zeer goede organisatie waarbij de helpdesk zeer snel een reactie geeft. Geen 9-5 mentaliteit, want ook 's avonds wordt ik terug gemaild. Daarnaast een heldere en duidelijke website waarop alles te regelen is. Complimenten!

Success 2 Design

Een hostingbedrijf dat snapt wat ze doen en kennis heeft van de aangeboden techniek die ik ook nog eens kan bellen. Tegenwoordig kan dat niet vaak meer.

C. Badoel

Dat is waar we naar op zoek waren, een provider waar we al onze problemen konden neerleggen. Wij hebben enkel de vraag doorgegeven en vervolgens de werden de diensten zelfs op locatie nog opgezet en duidelijk uitgelegd.

P.J.M. Janssen

Reeds drie jaar klant, eerst hosting tegenwoordig een VPS. Bevalt uitstekend.

H. Wielema

Service, alles-in-een, internet, telefonie, webhosting. Allemaal producten van hoge kwaliteit, allemaal producten die wij afnemen.

J. Bultman

Na wat ge-strubbel met mijn huidige hoster, ben ik blij met mijn keuze voor Hosted. Goede service, kwaliteit en nimmer meer problemen.

N. Jans

Hosted.nl heeft zich in de afgelopen jaren als een stabiele en betrouwbare partner bewezen. Een prima keuze voor een uitermate sterke prijs / kwaliteit verhouding

S. Klomp

Hosted.nl heeft mij uitstekend geadviseerd en geholpen met overstappen. Ik kan me voorstellen dat ze helemaal gek van mij werden maar zonder blikken of blozen bleef ik snelle reacties ontvangen. Geweldig, zo hoort het.

G. Ross

Snelle reacties en veel verstand van de hostingzaken. Deze jongens weten wat ze doen!

P. Koorn

Zeer goede organisatie waarbij de helpdesk zeer snel reageert. Geen 9-5 mentaliteit, want ook 's avonds word ik terug gemaild. Daarnaast een heldere en duidelijke website waarop alles te regelen is. Complimenten!

W. Derksen

Ik was op zoek naar een virtuele server en ben uitgekomen bij de cloud servers van Hosted.nl, geweldige uptime/snelheid en de medewerkers hebben mijn server goed opgezet.

R. Leenders

Ik was opzoek naar een cloud oplossing waarin ik klein kon beginnen om steeds groter te groeien. Inmiddels neem ik meerdere servers af en zijn de servers verder uitgebreid. De servers konden zo eenvoudig meegroeien.

B. Dijkgraaf

Hosted.nl heeft mij geadviseerd om te gaan voor een VMware cloudoplossing, zodat ik meerdere servers binnen mijn omgeving kon aanmaken. De omgeving overtreft al mijn verwachtingen.

P.J.M. Janssen

Reeds drie jaar klant, eerst hosting, tegenwoordig een VPS. Bevalt uitstekend

R. Willemsen

We maken nu ruim een jaar met groot genoegen gebruik van een VMware Resource pool. Perfecte service tegen een aantrekkelijke prijs. Top combinatie

L. van Hoekel

Wat ooit begon met een Virtueel servertje op KVM is ondertussen gegroeid naar een enterprise oplossing. Niets bleek te moeilijk of te complex.

J. de Groot

De grafieken vind ik misschien nog wel het mooiste om naar te kijken. De cloud server is verder super stabiel, dus dan heb ik in ieder geval wat te doen.

Ingmar van Maurik, Algemeen Directeur Maumar Media.

Wij werken al ruim 3 jaar samen met Hosted.nl en hebben daar nog geen moment spijt van gehad. De verhouding prijs tegenover kwaliteit is perfect. We hebben elders gekeken maar kunnen de service van Hosted.nl absoluut niet ergens anders vinden. De producten en diensten zijn exact zoals ze worden aangeboden op de website. De website van Hosted is eveneens zeer gemakkelijk en gebruiksvriendelijk. Er is 24/7 service, en dat betekent ook echt dat je binnen 2 minuten iemand aan de lijn hebt die weet hoe te handelen. Voor ons werkt het.

H. Frederiks

Ik zocht naar een totaaloplossing, heb nu 12 werkplekken bij Hosted.nl staan (met eigen applicaties) en mijn andere ICT-zaken handelen zij ook voor mij af, zoals de hosting van onze website bijvoorbeeld.

S. Wiegers

Heel erg tevreden met de Hosted Exchange die ik bij Hosted.nl heb afgenomen, werkt altijd snel en is een uitkomst voor mijn agenda/vergaderingen.

S. Roelofsen

Voor het bijhouden en onderhouden van mijn relaties wilde ik een goed CRM systeem. Hiervoor heeft Hosted.nl mij Hosted CRM aangeraden. In combinatie met exchange is dit werkelijk geweldig, alles is volledig geïntegreerd en het werkt erg soepel.