ICT uitbesteden

Betrouwbaar, veilig en zorgeloos je ICT uitbesteden bij Hosted.nl!

Website verhuizen

Kostenbesparing

Uit onderzoek is gebleken dat outsourcing 15 procent kostenbesparing oplevert. Natuurlijk is deze kostenbesparing niet direct zichtbaar, maar naar verloop van tijd wel. Dankzij onze duidelijke calculatiemodel kan je precies zien wat de kosten van het personeel zijn en het vergelijken met de huidige situatie.

ICT uitbesteden aanvragen

In het formulier hieronder kan je vrijblijvend meer informatie aanvragen omtrent het uitbesteden van je ICT. Wanneer je het formulier volledig hebt ingevuld zal je meestal binnen enkele werkdagen meer informatie ontvangen of gebeld worden.

Probeer het formulier zo gedetailleerd mogelijk in te vullen zodat we je van betere informatie kunnen voorzien.

Uitbesteden?

Als bedrijf ken je bij het zorgeloos, betrouwbaar en veilig uitbesteden natuurlijk vele voordelen. Je zorgt er namelijk niet alleen voor dat de controle over de ICT verbeterd wordt, maar je zorgt er ook nog eens voor dat je minder zorgen hebt. Dit is ook een van de belangrijkste redenen waarom de meeste organisaties kiezen voor het uitbesteden van de ICT.

Wanneer je er voor kiest om de ICT uit te besteden dan kies je er als bedrijf voor om verzekerd te zijn tegen ziekte en verzuim. Die verzekering neem je tegen een vaste vergoeding.

Wat betekent dit?

Als je hebt besloten om de ICT uit te besteden en je duidelijkheid hebt met betrekking tot de sterke en zwakke schakels in je ICT afdeling, dan weet je ook welke onderdelen je het beste kan uitbesteden die een kostenbesparing kunnen opleveren en uiteindelijk leiden tot minder zorgen voor je organisatie

Maar wat betekent het eigenlijk voor je als bedrijf als wij je ICT overnemen? Dit betekent dat wij de complete (of gedeeltelijke) beheer van je ICT overnemen. Het uitbesteden van de ICT wordt met wederzijdse vertrouwen en duidelijk regels uitgevoerd.

Vormen van uitbesteding

  • Outsourcing
  • Co-sourcing

Betrouwbaar en veilig de uitbesteding van je ICT regelen? Dat kan hieronder!

Domeinnaam meteen vastleggen  Meer informatie aanvragen omtrent je ICT uitbesteden? Vraag het nu aan!

Onze klanten

  • Klant WePro
  • Klant PageFreezer
  • Klant MovinU
  • Klant Rijksoverheid
  • Klant Xaris
  • Klant Green Valley