ICT outsourcing

Zorgeloos je ICT outsourcen doe je bij Hosted.nl!

ICT outsourcing

ICT outsourcing

Met outsourcing van Hosted.nl kan je er op rekenen dat je een gezonde, betrouwbare en ambitieuze partner erbij hebt op het gebied van je infrastructuur en applicaties. Wij nemen hierbij het advies, beheer en support over van de infrastructuur en applicaties.

Informatie aanvragen

In het formulier hieronder kan je vrijblijvend meer informatie aanvragen omtrent onze ICT outsourcing. Wanneer je het formulier volledig hebt ingevuld zal je meestal binnen enkele werkdagen meer informatie ontvangen of gebeld worden.

Probeer het formulier zo gedetailleerd mogelijk in te vullen zodat we je van betere informatie kunnen voorzien.

Informatiebeveiliging

Onze processen en procedures voldoen volledig aan de ISO 27001 normering, wat inhoudt dat je garantie hebt op de beste informatiebeveiliging met betrekking tot data. Wij voldoen aan de internationale norm als het om de beveiliging van deze bedrijfsinformatie gaat.

Capaciteit

De meeste organisaties die voor outsourcing kiezen hebben te maken met een capaciteitsprobleem. Dankzij onze omvang kunnen we niet alleen de benodigde capaciteit leveren, maar ook nog eens de flexbiliteit die de organisatie van ons en van zichzelf verlangd.

Financieel

Een van de belangrijkste redenen waarom je als organisatie voor het outsourcen van je volledige ICT kan kiezen is voor de financiele voordelen die uit verschillende onderzoeken zijn gebleken. Je krijgt van ons een beter inzicht in de kosten die worden gemaakt.

ICT outsourcing van Hosted.nl? Vraag hieronder informatie aan!

Meer informatie aanvragen omtrent ICT outsourcing? Vraag het nu aan!

Onze klanten

  • Klant WePro
  • Klant PageFreezer
  • Klant MovinU
  • Klant Rijksoverheid
  • Klant Xaris
  • Klant Green Valley