Applicatie hosting in de Cloud
Java, PHP, Ruby, Node.JS en Docker-containers

CONTAINERSNU VANAF €3.90

Applicatie hosting met Docker

Eenvoudig jouw applicatie lanceren in de Cloud. Wij ondersteunen programmeertalen zoals Java, PHP, Python, Node.js, Ruby en nog meer.

Container & Docker-ondersteuning
Schaalt automatisch mee met jouw applicatie
Serveroptimalisatie & hoge performance
Ontwikkelstraat opzetten (OTAP)
High Availability, fail-over en zero-downtime
TCP en HTTP(S) load balancing
Ingebouwde monitoring met meldingen
Volledig beheer van jouw applicatie
Deel eenvoudig met toegangsbeheer
Gratis SSL-certificaten
Toegang tot logbestanden en configuratiebeheer
Betaal enkel wat je gebruikt
Ondersteunt (nagenoeg) alles
Vrijblijvend uitproberen voor 14 dagen
Verhoog efficiëntie

Eenvoudig jouw applicatie lanceren

Het komt vaak voor dat de installatie, configuratie en het onderhoud niet door klanten te doen is. Bij onze PaaS-oplossing is dit juist verleden tijd. Eenvoudig elke applicatie online publiceren met enkele klikken, zonder lastige installaties of tijdrovende klussen.

Dit is voor Java, Java EE, PHP, Ruby en Node.JS applicaties. Je hoeft huidige code niet aan te passen, omdat wij simpelweg (bijna) alles ondersteunen met dit platform.

Docker hosting

Inclusief Docker Containers

Snel publiceren met Docker-applicaties in de Cloud. Profiteer nu van een eenvoudig controlepaneel en beheer meerdere containers met Docker-gebaseerde applicaties. Wij hebben nog wat extra functionaliteiten toegevoegd aan de Docker.

Schaalt naar behoefte

Is er soms maar een server nodig doordat deze gebruikt is voor een applicatie die getest gaat worden? Dan is het mogelijk om de server enkel te betalen op het moment dat deze belast zal worden. Eenvoudig schalen kan ook, dit is makkelijk in te stellen. Jij zit aan de knoppen en bepaalt wat je betaald door te schakelen met de behoeftes.

Echte flexibele tarieven

Echte flexibele prijzen voor ontwikkelaars die je zelf in de hand hebt. Op basis van de gebruikte resources betaal je enkel wat de applicatie echt nodig heeft. Kies zelf de manier van betalen met de flexibele, vaste of variabele mogelijkheden. Ideaal voor software-ontwikkeling en het testen van applicaties.

Snel applicaties publiceren

Razend snel een applicaties online publiceren met GIT, SVN, archive of plugins zoals Maven, Eclipse, IDEA en NetBeans. Met enkele klikken de hele stack online brengen zorgt ervoor dat de focus op ontwikkeling kan blijven. Bij ons is het ook mogelijk om de dienst uit te proberen. Neem gelijk even contact op.

Eenvoudig beheer & 24/7 ondersteuning

Een eenvoudig PaaS-omgeving die volledig in de Cloud staat. Ook complexe applicaties configureren via het controlepaneel en SSH-toegang via de containers verzorgen met een gevarieerde keus aan programmeertalen zoals Java, PHP, Python, Node.js, Ruby en nog meer.

Eenvoudig overstappen

Eenvoudig overstappen

Eenvoudig ons product uitproberen en een container lanceren in de cloud. Met letterlijke enkele minuten staat jouw applicatie online beschikbaar in de cloud. Niet meer omkijken naar serverbeheer, alles eenvoudig in eigen beheer.

Overzetten organisatie

Hulp nodig?

Kom je er toch niet helemaal uit? Wij hebben gecertificeerde medewerkers die je verder op weg kunnen helpen en het de volgende keer wat eenvoudiger maken.

Vrijwel altijd voordeliger

Wist je dit?

Je kunt onze dienst vrijblijvend uitproberen en gebruiken om alvast wat applicaties te testen. Na de testperiode kun je gewoon doorgaan natuurlijk!

Applicatiehosting demo aanvragen

Onze klanten

  • Klant WePro
  • Klant PageFreezer
  • Klant MovinU
  • Klant Rijksoverheid
  • Klant Xaris
  • Klant Green Valley